Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

Danny, Danny..ta co ci budzem hutorec..pokaj še, naj še na tebe cešim a še rozhodni, budz tote mačeti abo toti kolti..!! toto bulo tak za pejdzešat percent.. ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Hudba duní, kulky sviští vzduchem a drsní chlapi se pohybují ve zhusta zpomalených záběrech. Na vady filmu pak nemá cenu poukazovat. 70% ()

StanleyVanH 

všechny recenze uživatele

No paráda. Westerny jsou tak nějak u mě na posledním místě, ale jelikož tu hraje Danny Trejo, tak jsem neváhal se podívat. Naprosto čupr příběh o pomstě, takové filmy můžu. Satan byl perfektní, Danny předvedl skvělé výkony, kdyby bylo větší místo na oblíbené herce tady na csfd, tak si ho hned přidám do topky. Řežba na konci mohla být taky lépe viditelná, to byla taky škoda a ještě mě zarazilo, že záporný bratr nějak neřešil ani nepřemýšlel nad tím, že jeho bratr o5 žije a pak dokonce po druhé když vstal z mrtvých, jako by to v tom filmu byla prostě samozřejmost, že někdo vstane z mrtvých, no je to jen film 85% měl jsem prima večer. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Zbytečně se tam moc nemoralizuje, raději se tasí kolty a střílí.Trejo se do role hodil a Mickey Rourke v roli satana s rozteklým obličejem ještě víc. ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Bral som to ako béčko, ale nebol som až taký nadšený. Danny Trejo to je klasika a je to asi také herectvo ako Šwarz v Terminátorovi ale vôbec to nevadí. Akcia slušná, ale hlavne zábavná. Mne osobne mi nejak vadil Mickey Rúrka, ale to je len môj názor. Inak na béčko pohoda. A viac ako tri hviezdy je moc na tento filmík. ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Nebyl by to vůbec špatný film. Zajímavý příběh, pěkně udělané peklo s parádním ďáblem. Jen bych vybral jiného hlavního hrdinu. Trejovi nevěřím půlku z těch scén, kde dělá něco jiného, něž stojí a chodí. Od jízdy na koni, až po rvačky je poznat kaskadér. Jinak by to bylo fajne. Na podívání dobrý. ()

hajner 

všechny recenze uživatele

Machete váli a ja mám rád jeho filmy. Ale tento je vyslovene televízny brebt. Síce slušne obsadený ale príšerne lacný s odporonou kamerou a strihom. Dialógy vystrihnuté z učebníc o zrade a pomste, ktoré poukazujú na stále sa opakujúce frázi známe už z toľkých filmov. ()

Pe4Ce22 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavě vypadající film, který určitě pobaví a na jedno zkouknutí bych film i doporučil svým přátelům. Na druhé straně atmosféra westernové vesnice nejde moc dohromady s moderními filmovými efekty a od Dannyho Treja jsem čekal větší říz. V některých scénách působí "herecky unaveně". Konec konců slušně natočené Béčko za 3 hvězdy. ()

lupik84 

všechny recenze uživatele

Už dost. Když hrál vedlejšáky, tak se mi líbil Danny víc. Film se dá bez potíží dokoukat, ale western to podle mě není. ()

Mach Tom 

všechny recenze uživatele

Mám k tomu jedinej komentář. Kéž by byl druhý Ghous Rider alespoň z poloviny jako tento film, protože my to jako dvojka připadala. Jen my tam scházel ohnivý kůň a hořící lebka. Tři hvězdičky dávám za snahu. ()

Tomrou 

všechny recenze uživatele

Typické béčko, které nemá čím nadchnout. . . a Rourke tady vypadá na 80 po dvaceti plastických operacích a hraje příšerně. Slabé [45%] ()

Reklama

Reklama