Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

beso74 

všechny recenze uživatele

Roel Reiné to tentokrát poriadne prestrelil. Nie žeby natáčal jeden skvost za druhým, ale napríklad také Rallye smrti 2 stálo za pozretie. Tento paškvil pozostávajúci z nosnej témy z Vrany obohatenej o kulisy starého dobrého Divokého západu a vyšperkovaný takým počtom lietajúcich guliek, že by sa za to nemusel hanbiť ani Sam Peckinpah vo svojej Divokej Bande či Quentin v Djangovi, však postráda to najpodstatnejšie, dej. Celý čas, vynímajúc talk show s diablom, sa riadi heslom NABI A ZABI, čo sa po 15 minutách stane mierne unavujúce a navyše aj pokusy o sypanie hlášok so stone face sa poväčšine úplne míňajú svojmu cieľu, ešte šťastie, že zopár svetlých výnimiek predsa len zabodovalo. Čo už, Danny Trejo si takéto úlohy musí vychutnávať plnými dúškami, veľa ich už asi nebude, čochvíľa má siedmy krížik na chrbáte a to už je pomaly čas, aby úlohy rôznych sucho hláškujúcich badassov prenechal o 30 - 40 rokov mladšej konkurencii. Ale zatiaľ im ešte stále hravo dokáže nakopať zadok, a ak ho riadne naštvú, tak aj ten predok... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Je to béčko, je to direct-dvd, je to plné chyb, ale já se královsky bavil. Myšlenka udělat revenge akční western se mě zamlouvala. Navíc je tu skvělý Danny Trejo, který jako posel smrti z pekla je výborný. Jako lahůdka je tu do půl těla svlečený Mickey Rourke, který si Lucifera náramně užívá. Vynikající béčková jednohubka, která má tempo, dobrou kameru a plno akce. Možná jen škoda, že tu Trejo místo koltů netasí mačety. Hodnocení OST: Čekal jsem trochu westernových motivů než typicky průměrný akční soundtrack jako od Briana Tylera viz. Exp3. 5/10 ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ľahké westernové béčko s výborným úvodom, ktoré sa po rozbehu zvrtne do nudného akčného blábolu s tonami klišé, gýču a nie veľmi dobre zostrihanou akciou. V istom zmysle to ale má niečo do seba - pekelné vsuvky s Rourkom ako diablom trochu osviežili prázdne nápady, a Trejo si svoju rolu očividne užíval, pretože sa do nej hodil dokonalo. Trochu ma hnevá zbytočné zamiešanie kariet so ženskou v podaní Diny Meyer, ale to už k spomínaným gýčom patrí. Ako priemerná jednorazová záležitosť obstojí, ako skutočný western ani zďaleka. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mně se to ale celkem líbilo. Nic jsem od toho nečekal, ale něco málo jsem dostal. D. Trejo hraje zase to svoje a zase mu to jde. Westernové filmy se dnes už moc netočí, tak jsem rád za každý filmek navíc. Děj nestojí za moc, je to primitivní, ale tuctová zábava se přece jen někdy hodí. M. Rourke byl taky moc fajn a na D. Meyer se dá koukat asi pořád a všude a ať má na sobě cokoliv :). U mě spokojenost. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Při scéně s dostavníkem ve městě, kdy skáče Calathea (Dina Meyer) z dostavníku, je videt, jak jsou nohy zavlečeny do oprátí, které je táhnou pryč. V mžiku je ale vše v pořadku a Calathea leží na zemi, kam dopadla. (Beo.wulf)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama