Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Američan se snaží v Indonésii vypátrat teroristy. Jelikož mu to ale činí značné problémy, spojí se s muslimským policistou. Oba se vydávají po stopách teroristické buňky. (wohna)

Recenze (18)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nudnejší a zdĺhavejší akčný film som teda už dobre dlho nevidel. Chudák Mickey Rourke, sú mu takéto krátke a trápne úlohy treba? Tu je z neho záporák, tváriaci sa ako starý gay, ktorého prenasleduje Kellan Lutz, presvedčivo sa tváriaci ako mladý gay. A tak po sebe extra ticho mumlajú, extra hlasno strieľajú a extra nudne sa naháňajú po akejsi špinavej exotickej diere, za účasti nevýznamných komparzistov, ktorí vyzerajú všetci rovnako. Nekonečná a nudná kravina, ktorej nedám odpad len kvôli Rourkovej účasti, ale už dávno ma nejaký film tak neunavoval. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Krásnej Kellan Lutz dokáže dokonale zesrat pocit z každýho filmu. A i když se mi nezdálo tak jako některým tady, že by ten film byl až tak hrozně nudnej a natahovanej, tak tenhle (ne) akční hrdina to celý zabil a fakt nechápu co chce takovej chcípák pohledávat v Expendables. Jinak Rourke zahrál v pohodě a je hlavním kladem. Jinak to blbost je to netvrdím, že ne, ale občas nějaká akce ušla a prostředí bylo celkem solidní za mě 30% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Film působil totálně nudnou patalií už od začátku, ale jsem tu od toho abych hodnocení těchto sraček uvedl na pravou míru, neboj. Tenhle snímek se povedl asi jako plastická operace Mickeyho Rourka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Obcas sa tam najde slusna akcna scena a naviac v tomto filme mi Lutz vôbec nevadil. To su jedine 2 pozitiva tohto filmu za co davam 2*. Pretoze inak je to tuctove nudne videobecko, tak na jedno pozretie. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Celkem odpočinkové nenáročné dobré akční béčko z prostředí poměrně neznámé indonéské Jávy, zato s poměrně známými a provařenými zvraty a pohnutkami postav. Od každého je tady trochu, dává to i celkem smysl, postavy i herci jsou i celkem dobří. Škoda tak jen je, že tomu chybí nějaká ta minuta na vytváření atmosféry a nějaké smyslu konání Mickeyho zlouna, u nějž jsem jaksi nepochytil kde a proč se tu vzal, jeho konexe a vlastně jeho existenci a úlohu ve filmu. Vidět se to bez problémů dá, ale raději neberte moc vážně obsah napsaný uživatelem "wohna", který popisuje jen jakýsi začátek filmu - to "Krimi" v seznamu žánrů tam není omylem :) ~~~ 2,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, je mi líto, ale tohle je prostě nudná akčárna. To, že Kellan Lutz je zde snesitelný, to je sice hezké, ale rozhodně to není něco, proč by stálo za to film sledovat. Mickey Rourke ukazuje, proč je v poslední době kritizovaný za výběr rolí, protože tohle je prostě otřesnost. Jeho herecké schopnosti jsou nulové. To za to dostává tak dobré prachy? Je mi z něj smutno. Všechno pak zachraňují herci z Indonésie, kteří jsou překvapivou ozdobou. ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá detektivka s výborným Mickey Rourkem jako hlavním padouchem. Konec je trošku old school ale pokud nečekáte Bourna, tak se ke zbytku filmu i tak nějak hodí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zase jen lepší průměr.Sice K.Lutz mě nějak obzvlášť nevadil ,ale film je to takovej nemastnej,neslanej.A Rourke film vod filmu s větší hlavou,takže to vypadá,že mu vybouchne.Nehezkej pohled.60%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V Indonéském hlavním městě dojde k výbuchu, při němž je zabita sultánova dcera. Při vyšetřování vyjde najevo, že u výbuchu byl i mladý Američan, který je podezřelý z účasti u bombových útoků v jiných městech. Vyšetřovatel Hashim ale zjistí, že mladý Jake Wilde je americký agent, který pátrá po pachateli bombových útoků po celém světě... Mno, někdy by se mi hodilo mít půlky hvězdiček, protože toto je tak dokonale průměrný film, že by mu 2 a půl hvězdičky zcela padlo. Během celého filmu jsem se sice nenudil, nicméně ani nijak extra nebavil, příběh byl takový obyčejný a herecké obsazení taktéž. Vyšetřování ústřední dvojice bylo takové nijaké (vždy když bylo třeba, tak na něco přišli náhodou nebo jim někdo něco prozradil), a "chemie" mezi nimi taky nijak nefungovala. Ani Mickey Rourke jako hlavní záporák mne nijak zvlášť neoslovil. Prostě jak říkám, takový průměrný film, ideální do autobusu na dvouhodinovou cestu - neurazí, zabaví... ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Když jsem se chystal na film Java Heat, tak mě zaujalo jméno sympaťáka Mickey Rourka. Jelikož jsem ho už dlouho nevyhledával, řekl jsem si:"Zkusím to a uvidíme". Jejej. To jsem ještě nevěděl, že a to moc neprozradím, hraje ve filmu, kde má minimum prostoru. Ani by mi nevadilo, že hraje zápornou roli ve filmu, odehrávajícím se v Indonesii. Čekal jsem akci, nebo nějaký napnutý thriller. Nakonec se jedná od každého malinko něco a od ničeho ve své podstatě nic...Řeší se zde, že terorista se odpálil na místě, kde byla vlivná osoba, ale vše je točeno tak nějak bez zájmu, ještě s negradující hudbou, že film ve své nudě tak nějak dokodrcá do konce a zůstaane v zsapomnění tak, jako poslední Seagalovky. Nic moc střih už je bohužel pravidlem... ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, blbost, strašné herecké výkony. Lulan Lux je nemožnej, topornej a divnej. Miky Roura je starej, nechutnej a na starý kolena už neschopnej. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Slušný priemerný akčniak s prostredia Jávy. Amík a jávsky cajt verzus Mickey "elastický ksicht" Rourke. Rozhodne Rourkovi rola sadla aj policajt sa dal len ten Lutz nevyzeral na mariňáka až tak dôveryhodne ale biť sa vedel dobre. Za 3* ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Na ty všechny popisky žánrů, kterým se tady film honosí určitě nedošlo. Nebo možná od každého trochu, ale to nejdůležitější - akce, chyběla ve větší míře. Přišlo mi vše takové nemastné, neslané. V Kellanovi Luztovi vidím docela potenciál, za to v ostatních hercích už moc ne. Film na jedno shlédnutí hodnotím na 35% - dvě hvězdy. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Velmi dobre akcni B-cko:-); hned se mi vybavila nostalgie po dobrych akcnich B-ckach z 90.let ( nebo mozna dokonce z 80.let)...takovato byvala mela. Dej takoveho typu filmu nema smysl moc resit, byla vetsinou jednoduchy a plochy. A je to snad i dobre, protoze u takovych to filmu se ani myslet nema;-) Tady navic bylo docela dost akce a dokonce i hlasky pobavily:-) Jak tupy American k prozreni dosel...v prostredi atraktivni Indonesie. Hlavni hrdina je sice trosku hloupoucky, ale zato odhodlani ma na rozdavani. Mistni policajt je drsnak jak se patri a na triky neskoci:-) A zapornak?! Krasavec v kazdem smeru- Mickey uz sice svudniky hrat nemuze, ale gangsteri mu jdou uzasne:-) Tady davam za vykon Mickeyho jeste o hvezdicku na vrh. Celkem 3*; poctive B-cko se vsim co k tomu patri a tak to ma byt! ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je paradoxne najlepším hercom Mickey R., nemôže odo mňa dostať viac než 2 hviezdy a ešte aj tak mám dojem, že som to prehnal a prižmúril priveľa očí. Stret kultúr je v tomto filme... nie je tu žiadny stret ani kultúr ani ničoho, len také náznaky. A pritom som mal dojem, že práve na tom majú byť podobné filmy postavené. Všetko ostatné ale ide podľa šablóny akčného filmu tretej televíznej kategórie. Mariňák a indonézsky policajt zachraňujú princeznú a popritom sa deje kopa zbytočných vecí, ktoré vôbec nie sú dôležité ani zaujímavé, ale nejakým záhadným spôsobom je z nich vytvorený celý film. ()

cheprer 

všechny recenze uživatele

Nedokoukal jsem asi jsem nato nemel naladu, kazdopadne je to hodne zdlouhavy-pomaly-nudny a herec v hlavni roli mi je extra nesympaticky(takovyhle nesmrtelny manekyny nesnasim). ()

Reklama

Reklama