Reklama

Reklama

One Direction: A Year in the Making

(TV film)

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, svěží a dívky po nich šílí. Řeč je o současném fenoménu na poli boybandů. Britská partička One Direction se jistě neztratí v hudebním světě a stejně jako pětice kluků disponuje mladickou vitálností, tak se tento dokument nese v takovém duchu. Je však pravda, že já ho nedokážu náležitě ocenit, protože nejsem náctiletá fanynka rvoucí si vlasy, když zazní nějaká z jejich vypalovaček. Klady: kvalitně a nápaditě natočený dokument. Zápory: už jsem je zmínil, jako muž je nedokážu nekriticky obdivovat, ale poslechnu si jejich hudbu, která je propracovanější než je na první pohled a poslech patrné a tenhle dokument kapelu představuje se správným nadhledem. Pro "vandajrekšenerky" povinnost shlédnout tento dokument, ale já z něho "paf" nebyl. Mé hodnocení: 60% ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Těmhle klukům fandím...zůstávají sami sebou a na nic si nehrajou...dokument je svižně natočen, má spád a prostě baví! ()

vovik7 odpad!

všechny recenze uživatele

Milá OlushQa One Direction je prostě ODPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

OlushQa 

všechny recenze uživatele

Vsadím se, že všichni co dali odpad, ten dokument ani neviděli. Mě osobně se velmi líbil! Bylo v něm vše co mělo. ()

Reklama

Reklama