Reklama

Reklama

Road to Ninja: Naruto the Movie

  • Japonsko ロード・トゥ・ニンジャ ‐ナルト・ザ・ムービー (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zlovolný Madara vytvoří alternativní svět, kam přenese Naruta a Sakuru. Tato alternativní dimenze je sice částečně stvořena k obrazu nejhlubších přání obou hrdinů, ale jinak je zde vše naruby. Hrdinové si brzy uvědomí, že sem nepatří a začne se jim stýskat po jejich pravém domově a přátelích. Aby se dostali zpátky domů do svého reálného světa, budou muset získat záhadný svitek červeného měsíce. Ten ale hledá také záhadný muž v masce, který se s Madarovou pomocí snaží ovládnout alternativní svět. Podaří se Narutovi a Sakuře vrátit zpět a překazit Madarovi plán? (Euky27)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Několikrát mi unikl osamělý smích a toť vše. Boje - unylé, zmatené a místy směšné. Film těží prakticky jenom z odlišného chování postav. A ty postavy, přiznejme si, jsou v Road to Ninja patetičtější než v původní verzi, přičemž - prohlašuji to s veškerou adorací k charakterům z Naruta - už tam Kishimotovi dost haprují a kloní se často ke grotesknosti. Ani ne k jejímu dobrému druhu. Jsem zklamaná. Objektivně musím dát tři hvězdy, ale co se týče momentálního dojmu, dávala bych méně. (Shinův - v canon verzi - velmi vyvinutý penis je tady změnen v miničervíka, další nevtipné zklamání.) ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Nebýt soubojů, tak by to bylo vážně super. Jednotlivé postavy mám ze seriálů natolik rád, že si dokonce pamatuju většinu celých jmen. Proto tady jsem byl nadšenej, kdykoli se objevil někdo novej a choval se úplně v rozporu s tím, jak jsem ho znal. Hlavně jsem žral Kibu, Hinatu a Rocka, ale i s ostatníma byla sranda... ano, dokonce i se Sasukem. Škoda, že nezůstalo u legrace a muselo se bojovat, ale to těžko můžu zazlívat Shonanu. ()

Reklama

Sakikura 

všechny recenze uživatele

Trailer mě hezky navnadil, ale film už taková sláva nebyla. Říkala jsem si, že když už ty vztahy v seriálu totálně zahnali do kouta, tak film představující jinou realitu dostane prostor pro dlouho očekávané shledání tří hlavních hrdinů. A ono nic. Pozměněné osobnosti postav byla asi největší sranda, ale to by nebyl Naruto, aby se do všeho netahaly souboje. Menma mi tam přišel úplně zbytečný, stejně jako Sakura, Kushina i Minato. Podle mě měli vyzdvihnout spíše postavy, které jsou v anime zanedbané a ne pořád dokola ty samé. Sasuke mi tam dost chyběl, ne proto, že bych ho nějak žrala, ale protože v seriálu už by mohl dostat přezdívku ,,labilní šílenec,, a alespoň ve filmu by ho mohli trochu znormálnit. Tím znormálněním jsem samozřejmě nemyslela, že začne běhat za Sakurou (to totiž normální není). Marně jsem doufala, že se jeho shledání s Narutem neomezí jenom na poznámku: ,,Sasuke je furt stejnej blb.'' Takže ve výsledku stejně na prd jako předtím ()

Illuminare 

všechny recenze uživatele

Je znát že se na tom podílel i praotec Kishimoto, ale k čemu to když to nemá špetku napětí a boom efektu? Začátek, jak je i řečeno ve filmu, je prostě divnej. Po transportu je do minuty hned jasné co se děje a jaká je situace, tim se vytratilo i překvapení. Ona i zavěrečná bitva stojí za pendrek. Poprvé mě asi bavily flashbacky víc, než samotnej děj. Spojení maminky, tatínka s Narutem se tentokrát povedlo. Normálně bych dal 3* ale jsem prostě fanda tak dam 4*. ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

Nooo ... Až na pár příběhových failů a drobných chronologických nesrovnalostí se dá říct, že tohle je konečně koukatelné Shippuden movie . Ale přesto jsem toho názoru, že i tenhle Naruto film mohl být mnohem lepší z hlediska akčních scén a výběru vhodnějších postav . Jinak jsem rád, že se na tom podílel i sám Kishi a bylo to znát, studiu bandai se úspěšně podařilo zničit a snad každému sprotivit anime fillerama a zbytečnýma stokrát viděnýma flashbackama z minunosti .... něčeho podobnýho jsme ostatně byli svědkama u předešlích Naruto filmů . Takže panovaly obavy, ale nakonec vcelku spokojenost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Na námětu filmu spolupracoval Masashi Kishimoto, autor mangy „Naruto“ (od r. 1999). (Illuminare)

Reklama

Reklama