Reklama

Reklama

Road to Ninja: Naruto the Movie

  • Japonsko ロード・トゥ・ニンジャ ‐ナルト・ザ・ムービー (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zlovolný Madara vytvoří alternativní svět, kam přenese Naruta a Sakuru. Tato alternativní dimenze je sice částečně stvořena k obrazu nejhlubších přání obou hrdinů, ale jinak je zde vše naruby. Hrdinové si brzy uvědomí, že sem nepatří a začne se jim stýskat po jejich pravém domově a přátelích. Aby se dostali zpátky domů do svého reálného světa, budou muset získat záhadný svitek červeného měsíce. Ten ale hledá také záhadný muž v masce, který se s Madarovou pomocí snaží ovládnout alternativní svět. Podaří se Narutovi a Sakuře vrátit zpět a překazit Madarovi plán? (Euky27)

(více)

Recenze (33)

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Tohle byla skutečně pecka. Jakože seriál už nějaký pátek nesleduju a mangu nečtu z důvodů totální překombinovanosti a přijebnutosti, rozhodně nelituju, že jsem na Road to Ninja našel odvahu. V mnoha věcech příjemně dojemné a nostalgické (Naruto a jeho dospívání bez rodičů), originální (celková hlavní dějová zápletka mi příjde bezva :) a hlavně vtipné (perverzní Lee, dominantní Hinatka). Naruto filmy pro mně byly vždy jen slaboučkou jednohubkou k super seriálu, Road to Ninja je prodle mě ale MNOHEM lepší, než ty prasečiny co se v manze dějí. Moc jsem se bavil a zavzpomínal na časy, kdy byl ještě seriál naprostá pecka. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se moc nebojovalo, ale pro mě to rozhodně nebyla vada na kráse. Náš drahý Naruťák byl přenese se Sakurou do světa, kde jeho rodiče žijí - a to pro mě byla paráda, pro Naruta trýznění duše. V podstatě o nic nešlo, byl to obyčejný příběh o tom, jak moc je Naruto osamělý, i když je hrdinou (a já s ním soucítila). A mně to v tu chvíli zatraceně sedlo. Takže jsem si film užila, ač měl sem tam slabou chvilku. Vidět Kušinu a Minata jako starostlivé rodiče je prostě moje. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Nebýt soubojů, tak by to bylo vážně super. Jednotlivé postavy mám ze seriálů natolik rád, že si dokonce pamatuju většinu celých jmen. Proto tady jsem byl nadšenej, kdykoli se objevil někdo novej a choval se úplně v rozporu s tím, jak jsem ho znal. Hlavně jsem žral Kibu, Hinatu a Rocka, ale i s ostatníma byla sranda... ano, dokonce i se Sasukem. Škoda, že nezůstalo u legrace a muselo se bojovat, ale to těžko můžu zazlívat Shonanu. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Naruto je srdcovka, proto mě film potěšil, paráda střídá nádheru, byl jsem napnutý, mírně předvídatelný konec, ale jinak se mi líbilo velice. ()

PainM8 

všechny recenze uživatele

Svět věčného tsukuyomi se mi vážně líbil, hlavně ovlivnitelnost Akatsuki. Boje byly neuvěřitelně záživné. Soundtrack dokonalý, animace taky, příběh taky. Rozhodně jeden z nejlepších Naruto filmů. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Na to,že to nezasahuje do děje seriálu je to docela vážné,alespon ze začátku.První půl hodina mi připadala výborná,dalších patnáct minut nic moc,ale pak to zase zvážní a je to dost dobré.Minulé filmy Naruto a Naruto Shippuden mě moc nebavily,ale tento díl byl dokonalý! ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jiný Naruto než jak ho známe. Příběh byl utahaný, celou dobu nám tvůrci mažou med kolem huby v podobě "převrácených" postav, zejména ze strany hlavní postavy. Animace mi místy přišla velmi netypická a pokud došlo na fighty, tak byly nudné, nepřehledné. Z mého pohledu zklamání a to jsem myslel, že ve spolupráci s Kishimotem vznikne něco epičtějšího. ()

Free_player 

všechny recenze uživatele

Nooo ... Až na pár příběhových failů a drobných chronologických nesrovnalostí se dá říct, že tohle je konečně koukatelné Shippuden movie . Ale přesto jsem toho názoru, že i tenhle Naruto film mohl být mnohem lepší z hlediska akčních scén a výběru vhodnějších postav . Jinak jsem rád, že se na tom podílel i sám Kishi a bylo to znát, studiu bandai se úspěšně podařilo zničit a snad každému sprotivit anime fillerama a zbytečnýma stokrát viděnýma flashbackama z minunosti .... něčeho podobnýho jsme ostatně byli svědkama u předešlích Naruto filmů . Takže panovaly obavy, ale nakonec vcelku spokojenost. ()

Illuminare 

všechny recenze uživatele

Je znát že se na tom podílel i praotec Kishimoto, ale k čemu to když to nemá špetku napětí a boom efektu? Začátek, jak je i řečeno ve filmu, je prostě divnej. Po transportu je do minuty hned jasné co se děje a jaká je situace, tim se vytratilo i překvapení. Ona i zavěrečná bitva stojí za pendrek. Poprvé mě asi bavily flashbacky víc, než samotnej děj. Spojení maminky, tatínka s Narutem se tentokrát povedlo. Normálně bych dal 3* ale jsem prostě fanda tak dam 4*. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Několikrát mi unikl osamělý smích a toť vše. Boje - unylé, zmatené a místy směšné. Film těží prakticky jenom z odlišného chování postav. A ty postavy, přiznejme si, jsou v Road to Ninja patetičtější než v původní verzi, přičemž - prohlašuji to s veškerou adorací k charakterům z Naruta - už tam Kishimotovi dost haprují a kloní se často ke grotesknosti. Ani ne k jejímu dobrému druhu. Jsem zklamaná. Objektivně musím dát tři hvězdy, ale co se týče momentálního dojmu, dávala bych méně. (Shinův - v canon verzi - velmi vyvinutý penis je tady změnen v miničervíka, další nevtipné zklamání.) ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Po dejovej stránke to bolo parádne. Proti tomu nemôže nikto nič namietať. Ale po logickej stránke tu sú nezrovnalosti, ktoré neznášam, ale boli také zanedbateľné, že mi až tak navadili. Bol to veľmi fajn film a zároveň veľmi čudný film. 80 %. ()

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele

Klidně by se v tomhle filmu nemuselo bojovat ani minutu, a přesto by mě bavil. Zrcadlové postavy byly tak zábavné, že bych se dokázal koukat jen na jejich skopičiny s Narutem a Sakurou. Zvláště Hinata byla neskutečně sexy a Japoncům se povedlo probudit mého vnitřního ero sennina pokaždé, když byla na place. Dost ale perverzností, film je po delší době konečně fillerem, který má kvalitu. Bitvy jsou sice průměrné, příběh jednoduchý, ale díky tomu to celé nepůsobí jako pitomost, ale celkem uvěřitelný zážitek připravený Madarou. Pro mě to není na škodu, ale naopak to zdobí tenhle oddechový a zábavný kousek. ()

teuwik 

všechny recenze uživatele

Tento film ze všech filmů o Narutovi se mi líbil nejmíň .. Děj vzhůru nohama a taky podle mě celkem pomatený. Dvě hvězdičky za hudbu a Kushinu s Minatem. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to nejlepší Naruto film. Na začátku si skrze Naruta a Sakuru položím otázku, kterou si občas prostě klade každý, jak by svět vypadal, kdyby se něco stalo jinak. Z těch scén, kdy Naruto postrádal své rodiče a jak byl s nimi šťasný následně v alternativním světě, jsem prostě vyměnkul. Druhá linie filmu se Sakuro je důkaz toho, že si musíme dávat pozor na to co si přejem a i když nás naši příbuzní serou, tak bez nich by to prostě nešlo. Samozřejmě můj oblíbený záporák Tobi nemohl zklamat. Byly zde scény které jsem si jenom představoval: Minato a Naruto v boji, Naruto požívá Hiraishin no Jutsu a závěrečné překvapení v podobě Akatsuki. A opět použito spoustu detailů, které se pak objevují(Proroctví, Ninja je ten kdo má výdrž) POZOR SPOILEROVÁ ČÁST: Příběh byl pro mě hodně originální a logický, vemte si, že Tobi chce použít Věčné Tsukyomy za pomocí ocasých démonů. Je to technika, kterou ještě nikdo nepoužil, Není tedy logické, že si che Tobi ověřit, že po tom co získa všech devět a oživí Jubbiho a spustí techniku, že bude opravdu fungovat? A to byl účel tohoto experimentu a tedy i základní kámen perfektního příbehu Naruta the Movie Road to Ninja!!!!!!!! ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Začátek poněkud takový nudný, ale potom se vše rozjede tak jak má! Což velmi ocenuju, nicméně nemá to nic společného se seriálem, ale i přesto je to velmi dobrý film. A k tomu vše doprovázeno nádhernou hudbou. ()

Sakikura 

všechny recenze uživatele

Trailer mě hezky navnadil, ale film už taková sláva nebyla. Říkala jsem si, že když už ty vztahy v seriálu totálně zahnali do kouta, tak film představující jinou realitu dostane prostor pro dlouho očekávané shledání tří hlavních hrdinů. A ono nic. Pozměněné osobnosti postav byla asi největší sranda, ale to by nebyl Naruto, aby se do všeho netahaly souboje. Menma mi tam přišel úplně zbytečný, stejně jako Sakura, Kushina i Minato. Podle mě měli vyzdvihnout spíše postavy, které jsou v anime zanedbané a ne pořád dokola ty samé. Sasuke mi tam dost chyběl, ne proto, že bych ho nějak žrala, ale protože v seriálu už by mohl dostat přezdívku ,,labilní šílenec,, a alespoň ve filmu by ho mohli trochu znormálnit. Tím znormálněním jsem samozřejmě nemyslela, že začne běhat za Sakurou (to totiž normální není). Marně jsem doufala, že se jeho shledání s Narutem neomezí jenom na poznámku: ,,Sasuke je furt stejnej blb.'' Takže ve výsledku stejně na prd jako předtím ()

Reklama

Reklama