Reklama

Reklama

Love Sick

všechny plakáty
Krátkometrážní / Romantický / Komedie
USA, 2011, 5 min

Obsahy(1)

Chlapík věří na lásku na první pohled, a tak se snaží dohnat tu pravou, kterou zrovna spatřil. Bude to ale opravdu jeho Julie? (ABLABLABLA)

Recenze (17)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Možná pro tohohle Romea neexistuje žádná Julie." A možná existuje, protože je vytrvalý a dívkou jeho snů může být kterákoli kráska. Kdybych tedy já takhle spurtoval za každou slečnou, na kterou mi ukáže kalhotový radar, tak mě nominace na olympijský maratón nemůže minout. No a tento snímek je vlastně jenom taková taková blbůstka, ale ten pocit, když dokázal ukrást kolo Justinovi Bieberovi, byl nezapomenutelný. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krátká romantická oddychovka, ve které mě nejvíce pobavily narážky na Justina Biebera. Jinak jde o celkem tuctový film, který nenabízí nic neviděného. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další z řady romantických kraťasů. Love Sick umí navodit pohodovou atmosféru, ale na zadek si z něj rozhodně nesednete - nic nového. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

[[ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ]] ve zkratce: další tuctový romantický kraťas, ale aspoň koukatelný a na nic víc si nehraje. Slabší 3 hvězdy. Má cenu dodávat, že jsem ho viděl tady? ;-) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce taká naivná blbosť o "Láske" na prvý pohľad, ale celkom pobavilo - ani nie tak tie scénky, ale skôr ten vnútorný monológ. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Bieber!" Podle tohoto filmu může být každá dívka dívkou vašich snů. Stačí si to představit a zkusit. Znám jednu moudrost: "Nikdy se neboj přijít za holkou a zeptat se jí, jestli by s tebou nešla na rande. Pokud odmítne, nebudeš s ní chodit o nic víc, než dosud. Můžeš jen získat." Tak nějak to vnímám já. Tenhle film je v pohodě. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Blázen, co honí dívky, naivní blb, co se zamiluje na první pohled, dělá kvůli dívce blbiny a nakonec vyděsí dívku, která jej nikdy neviděla tím, že ji oznámí, že ji miluje. Co je to za romantický film? ()

Reklama

Reklama