Reklama

Reklama

Ryan sa stáva rukojemníkom v dome, kde Emma, Paul a Jacob držia uneseného Joeyho. Rozhodne sa preto vytvoriť medzi nimi napätie, vďaka ktorému získa možnosť celú situáciu zachrániť. Zároveň sa ich snaží vystrašiť faktom, že dom je v obkľúčení polície. (TV Markíza)

Recenze (2)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně v tomto díle měl seriál skončit.To, co se stalo na jeho konci ve mně vyvolalo pocit zhnusení z toho, že každý seriál je zkurven kvůli nekonečnému natahování a sebelepší dílo pošlou scénáristé do horoucích pekel. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak urcite. Uvezneny psychopat ma kult osobnosti ako sam Jezis a teda statisticky minimalne kazdy 5ty clovek musi byt v jeho "myslienkovom podruci". Kamo, to uz je aka blbost. Zahajujem fast forward...dufam, ze tato linia bude koncom 15tej epizody vyriesena. Avsak kedze nasleduju dalsie dve serie, tipujem, ze tvorcovia naplnali to, co som pisal asi po 4tej epizode a sice...natahovat, natahovat, i za cenu hlupeho scenaru, vsak nam tu hraju "zname mena". Vidim, ze stupidita dielu vyprovokovala podobne rozcarovany koment. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama