Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 10
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Recenze uživatele italka63 k tomuto seriálu (1)

Stoupenci zla (2013) 

Po prvním díle je určitě na co koukat a velmi se těším na rozvinutí zápletky.S Baconem mám podobný problém jako s Craigem -od krku dolů velmi dobrý:-) Jeho oči byly pro mě vždy velmi pichlavé, studené a úsměv neupřímný, o to víc se ráda nechám překvapit vyšetřováním sériových brutálních vražd, kdy vrah je známý, ale řádění pokračuje.....hmmm, po shlédnutí druhé epizody jasný aspirant na plný počet hvězd.....zatím po 12 dílech velmi dobrý a Purefoy je úžasný, jeho hlas, oči, gesta, zmátnul by úplně každého:-)tak ten konec, ten mě dostal!!!!! ()

Reklama

Reklama