Reklama

Reklama

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mysteriózny thriller o fešande, ktorá mala v traumatizovanom detstve svoju imaginárnu kamarátku a neistý psychický stav si preniesla až do dospelosti. Teraz si žije svoj zľahka izolovaný život v bohatstve so svojím manželom, doktorom, ktorý ju naďalej lieči, keďže jej imaginárna kamoška sa k nej z času na čas vracia... Alebo je to ináč ako sa na prvý pohľad zdá? Bohužiaľ, film je dosť rýchlo a logicky prekuknuteľný, takže divákovi, ktorý sa moc dlho nenechá ťahať za nos tá mysterióznosť po chvíli vyfučí a ostane už iba predvídateľná krimi. Pol hodiny pred koncom sa však objavil pre mňa dosť nečakaný, mrazivý zvrat, ktorý znovu naštartoval môj záujem o dianie a ten mi následne vydržal po celý zvyšok filmu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bylo by to za dvě, ale je to TV film a u něj žádný ultra kvalitní herecký výkon nečekám. Emma žila chudák v jedné rodině, kde byli rodičovské vztahy tak zlé, že to skončilo vraždou a pak sebevraždou, takže není divu, že se upínala na imaginární kamarádku. No a nějak jí to zůstalo až do dospělosti. Nijak originální thriller (možná konec by nějak originální byl), ale dokáže upoutat pozornost. Děj je tak nějak zhruba celkem lehce odhadnutelný, takže taky nic moc. Přesto to ale dokáže být dostatečně zajímavé. Jak jsem psal, kdyby to nebyl TV film, bude to za 2*. Takhle je to za 3* ()

maniacxl 

všechny recenze uživatele

Kdo jinému jámu kopá,sám do ní padá!A nebo ne?Nevěřil bych tomu,že film s jasnou nálepkou TV FILM může a je snesitelný a koukatelný.Když byla Emma malá,tak měla imaginární kamarádku,zřejmě i proto,aby přežila týrání jejího otce.Jako dospělá se zdá,že si svou mysterykámošku přivedla i do tohodle období.Kupodivu má manžela-doktora,který o ní pečuje,aby se ze svého divného traumatu dostala.No jo,a co když je všechno trochu jinak,než jak se na první pohled zdá?Dobří herci,chytlavá kamera a docela originální scénář dokazují to,že film fakt stojí za pozornost i přes menší trhlinky v tom,jak to vlastně tvůrci mysleli doopravdy.Ale možná to byl jeden velkej záměr.A ten se povedl.70%. ()

Reklama

Reklama