Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lisa srazila Antoina na mopedu. Před 20 lety, kdy oba studovali na Sorbonně, spolu prožili krátký románek - on je dnes profesorem řečtiny, ona policejní inspektorkou, což mu ale dlouho nechce prozradit. Jejich první společný oběd přeruší telefonní hovor: došlo k vraždě poslance Národního shromáždění! (oficiální text distributora)

Recenze (133)

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Zas až tak dobré to na dnešní dobu není (navíc mám matný pocit, že volné pokračování je lepší než původní film), ale na co nezapomenu, je policejní "honička", kdy auto místo zločince řídí rukojmí, který neumí moc jezdit autem, a proto všichni jedou nesmírně pomalu. Jeden policista za volantem dokonce usne. Jelikož jsem sám neřidič, představil jsem si v tu chvíli, jak by to bylo u mne - v mém případě by byl zločinec dopaden ihned, protože bych neujel ani 10 metrů :D . ()

MrKrahujec 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že asi opravdu v žádné kriminálce, ani vážné, ani komediální, jsem neviděl automobilovou honičku, která by na výslovné přání padouchovo probíhala co nejpomaleji... ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Výborná vtipná detektívka s francúzskym šarmom. Herci, scenár všetko výborné. Žiadny zbytočný tlak, všetko plynie ako má. ()

Kivis 

všechny recenze uživatele

Typická oddychovka na nedělní odpoledne (v mém případě na čtvrteční večer). Nenadchne, neurazí, neokouzlí, potěší. Vztah mezi hlavní dvojicí není tak jiskřivý, jak bych z kombinace jejich povah čekal, spíš si každý jede to své, ale na takový film to stačí. Ale díky jedné scénce tenhle film nezapadne mezi ostatní nevýrazné oddychovky. Vždycky, když se řekne Něžné kuře, vzpomenu si na tu nejnapínavější automobilovou honičku filmové historie:o) ()

Otan 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem Annie bezmezně miloval.Takže 4* už jen za to že byla,ale teď vážně.Film jsem dlouho neviděl a samotná Annie měla i lepší filmy,ale vzpomíná se mi na to dobře .75% ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Srovnávat tento film s pokračováním Ukradli torzo Jupitera je nefér. Tohle je Krimi s romanticko komediálními prvky, kdežto Jupiter je bláznivá komedie s kriminální zápletkou. Tento film je dokonalý a v oboru lehčích žánrů nemá konkurenci. ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, nabitá atmosférou, dějem a jemným humorem. Též skvěle vyvážené hudbou. 85%, 10.2.2015. ()

Reklama

Reklama