Reklama

Reklama

Debustrol - XX let totálního massakru

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2006, 178 min

Obsahy(1)

Záznam koncertu obsahuje:  01. Vyznání smrti I.
02. Přerushit
03. Příchod zla
04. Rváči
05. Kladivo
06. Charles Manson
07. Nenávist
08. Papež vrah
09. Umučená
10. Masoterian
11. Trendshit
12. Údolí Hádu
13. Krvavá práce
14. Ve stínu zákona
15. Antikrist
16. Protest
17. Svět co zatočí s tebou
18. Yugoslavia
19. Noc husí kůže
20. Nozdrametal
21. Vyhlazení
22. Vyznání smrti II. (Wade)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hudobnú skupinu Debustrol z Mladej Boleslavy som vždy považoval za vrchol česko-slovenskej thrash metalovej scény. Už ich prvý oficiálny album "Neuropatológ" mi doslova vyrazil dych. Hneď som si ich zamiloval. Energická, agresívna, vyhučaná hudba a drsné, nekompromisné texty. Skurvene dobrá kapela. Český Slayer! Ku príležitosti svojho dvadsiateho výročia, v roku 2006, vydali DVD "Debustrol - XX let totálního massakru". Jeho súčasťou je záznam ich koncertu z Prahy, na ktorom rozpútali fakt fuck total thrash masaker! **** ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Až na novější písně (Přerushit, Masoterian), které moc nemusím, je koncert nabitý starými peckami a skvěle odsýpá. Na Debustrol jsem vyrůstal, takže toto DVD bylo pro mě povinnost. Bonusový materiál v podobě klipů, fotek a hlavně 100min historie je skvělá trešnička na už tak dobrém dortu. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Absolutně, totálně nejlepší dokument o Debustrolu na světě a celém doposud poznaném vesmíru ! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Tradičně perfektní výkon kapely, skvělý výběr skladeb, ale hodnotit to budeme jako celek, tudíž na maximální hodnocení by musel být dokonalý a zabijácký i zvuk. Pokud jde o nehudební složku, tak nevím, říkal jsem si, jestli jsou pánové i ve svých letech totální debilové, ale na druhou stranu, k thrashi přece nějaká ta frackovitost patří a bez ní to není ono (a je jedno, že vám táhne třeba na padesát). ()

Reklama

Reklama