Reklama

Reklama

Sword Art Online

(seriál)
  • Japonsko Sôdo Âto Onrain (více)
Trailer 2
Japonsko, (2012–2020), 37 h 59 min (Minutáž: 23–48 min)

Režie:

Jošijuki Fudžiwara, Tomohiko Itó, Manabu Ono, Takaši Sakuma (více)

Předloha:

Reki Kawahara (kniha)

Hrají:

Kóiči Jamadera, Takehito Kojasu, Ken Narita, Tomokazu Seki, Jošicugu Macuoka, Natalie Hoover, Cherami Leigh, Ajahi Takagaki, Tóru Ókawa, Terujuki Tanzawa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

Videohra díky nové technologii umožňuje ovládání herních avatarů vlastním tělem v reálném světě. Ale má to háček. (Netflix)

Recenze uživatele char_t k tomuto seriálu (2)

Sword Art Online (2012) 

95% za první půlku, 65% za druhou. První část nabízí originální prostředí i příběh, a rozhodně stojí za zhlédnutí. Potěší hlavně perfektně vyvážený poměr akce, dialogů, vztahů... Druhá část trochu vypadá jako na poslední chvíli domyšlený příběh ("Oukej, zní to dobře, ale můžete ještě přidat deset dílů, ať to není moc krátký?"), a veškerá hloubka je ta tam, ale celá tahle nastavená kaše naštěstí netrvá dost dlouho, aby stihla zničit celkový dobrý pocit. Ale druhé sezóny se trochu bojím :-) ()

Season 2 (2014) (S02) 

O stupeň horší než první sezóna, ale jinak dost podobná struktura: Až na dost pomalý rozjezd celkem ucházející a osobitá první polovina, kde je zase zpátky atmosféra boje o život, jako v perfektní první polovině první sezóny. Stejně jako tam ale příběh končí už v půlce řady, a druhá půlka je opět jiná story, opět v nezajímavém světě, opět zbytečná citová vydíračka. Ne že by to bylo z podstaty špatné, ale s původní atmosférou SAO to má pramálo společného. Za první půlku 70% (být rychlejší rozjezd, bylo by to 80), za druhou půlku 50%. ()

Reklama

Reklama