Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou novinářů, Malisarda (Philippe Noiret) a Prévota (Pierre Richard). Oba muži projíždějí Paříž ve snaze najít nějaké vhodné téma pro šťavnaté články do novin. Na cestě mají vyzvednout děti jednoho z nich. Po vyzvednutí však oba muži děti nešťastnou náhodou odloží na jiném místě a na chvíli na ně zapomenou. Pak se zoufale vydávají přes celou Paříž, aby děti našli. Jejich cesta je přitom plná taškařic a zmatků. Redakce novin, kde oba pracují, zatím připravuje velký článek o zmizení dětí v hlavním městě. Oba se podle článku navíc stávají podezřelými z únosu. (hemir)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tentokrat pan Cernyet /prohnili 1984, Prohnili proti prohnilym, Soudce a Vrah/ a Kamen Richard /Roztrzity, Otec a otec/ patraju po zmiznutych detoch v uliciach pariza. Som sa tesil na dobru kriminalku, a ono je to zas komedia. Ale tentokrat vyslovene slaba, len taky znesitelny priemer ...... 50 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slabota, pod kterou jsou podepsána takto zvučná jména. A hodně tomu "přidal" nemastný neslaný dabing z Premiéry, jenžto natolik bezkrevný a šedý, že snadno unudí. Základní zápletka by na bláznivou Richardovskou komedii vystačila, ale to co se kolem děje, je prostě cokoliv jenom ne vtip. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama