Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (7)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další variaci na bojující dívenky, jež si ze sebe vzájemně olupují oblečení, aby divák měl vlhčí sny a tedy důvod si častěji vyměnit povlečení. Inu, hygiena je důležitá a každý trik, jak ji podpořit se cení. Masturbace prý zase působí jako prevence proti rakovině prostaty. Není divu, že Japonci mají šanci se dožít vyššího věku než ostatní národové. Ať počítám jak počítám, viděl jsem 4 díly, v nichž se odhalí naďra minimálně 4 dívek, 4 souboje se 4x vystavenými prsy hlavní hrdinky, 4 pátrání po "zdroji energie" pro hlavní hrdinku. vše prokládáno nadrženým kvílením protagonisty, jenž je v permanentní říji. 4x skoro totéž? Soudím, že vskutku. Indukuji, že v 5. díle bude malinko jiné skoro totéž a přenechávám je jiným. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě sice může Dakara boku wa, H ga dekinai. připomínat High School DxD (relativně podobná hlavní hrdinka, podobný (ne)děj, úchylný hlavní hrdina)...nicméně se o podobné vcelku příjemné překvapení nejedná ani omylem. DxD se nebral vážně, byl úplně stupidní, ale vtipný a občas i zábavný a jasně...pomáhala tomu i pérotopořící hlavní hrdinka Rias „ta má dudy jako prase“ Gremory. Dakara boku na to jde přesně opačně. S naprostou vážností divákovi překládá scénář o bozích smrti, kteří si musí v našem světě najít své parťáky a vysávat z nich energii. Když tedy pominu jak naprosto dementní ten scénář je, tak mě udivuje, že v něm neexistují vtipy (vážně je tohle ecchi ?)...Tohle je první vážný nedostatek...tím druhým jsou souboje...normálně bych se jimi asi ani nezabýval, ale tady je jich hodně, takže to nejde jinak. Nejen, že se tady kopíruje kde to jde (Shakugan No Shana atd.), to bych snad ještě přežil...co my ale vadí je to jak jsou souboje supernudné a extrémně repetetivní...Hlavní hrdinku napadne nějaká píčovina...tedy chci říct příšera...a ta jí dává do těla. Po roztrhání hrdinčina přiléhavého šatstva přiběhne tupý mladík, druhá hlavní postava seriálu, a silou, kterou čerpá z vlastní nadrženosti (!) nabije silou hlavní hrdinku. Jestli se vám tenhle druh souboje zdá poněkud debilní, tak vězte, že se pořád dokola opakuje v každém díle. Čímž se dostávám problému číslo 3 a tím je až nezvykle repetetivní náplň dílů...jsou jeden jako druhý a díky nepovedeným soubojům a katastrofálně napsaným postavám to tedy není žádná výhra. Poslední výraznější výtku (ty míň výrazné vypisovat radši ani nebudu, protože bych to psal do zítřka) bych měl k vizuálu...Když už ecchi selže naprosto ve všem v drtivé většině případů má alespoň krásně nakreslené holčiny a vůbec celkově přitažlivý vizuál...žel bohu i v tomhle aspektu Dakara boku wa selhává...nejen, že hlavní hrdinka je nepřitažlivá a prudce nezajímavá ale ani ostatní postavy kupodivu nejsou příliš dobře nakresleny. Je hodně vidět, že rozpočet byl oproti již zmiňovanému DxD tak poloviční, působí poněkud levně a to je u ecchi pro mnoho otaku zásadní problém. Hudba je špatná (opening vládne) a díky tomu ani ona vůbec nedokáže udělat alespoň nějakou atmosféru. Když už ani vizuál a hudba nestojí za nic (souboje jsou kapitola sama pro sebe), tak čím může ecchi zaujmout? Asi ničím. Dakara boku wa, H ga dekinai. je jedním z nehorších seriálů roku hlavně proto, že totálně selhává ve všem a zejména mu pak nevýchází to, co jakž takž jde i těm nejdebilnějším ecchi slátaninám...Téměř odpad. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Ak sa ešte niekedy v budúcnosti stretnem, a to sa určite stane, s anime ktoré je čo i len podobne tupé, prvoplánové a kopírujúce, všetkých milión predtým natočených háremových fantasy sračiek, čaká ho ten najzaslúžilejší odpad! Naozaj už nemôžem vystáť tú tuposť, ten istý rovnaký koncept pre každé jedno ecchi a ten istý predvídateľný príbeh. Zaujímalo by ma ktoré anime to všetko odštartovalo, zaškrtil by som jeho tvorcov, a som zvedavý kedy ten boom konečne skončí! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Mám stejný názor jak Subjektiv, díly jsou prakticky totožné a ničim nenadchnou. Zatím to vidim na 2,5* a uvidim na kterou stranu se to po pár dílech překlopí. Jinak mě zatím víc zaujalo Hagure yūsha no Estetica, také svlíkací anime ale má lepší příběh a je zábavnější. Po 8. dílu: žádné zlepšení spíše naopak, s anime končím a hodnocení snižuji. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme hlavního hrdinu, který je jako druhý Hyodou Isseie (Highschool DxD) a to vypovídá o všem. Obecně příběh je naprosto o ničem, vtipu tu člověk příliš taky nenajde, což jediný co člověk trochu na tomhle ocení je ecchi. Animace je celkem dobrá a hudba o ničem. ()

method1 

všechny recenze uživatele

Tak je to druhé anime, na které jsem koukal. Četl jsem si tu hodnocení a říkal si, že to taková blbost být nemůže. Není. Ale není to taky nic zajímavého. První čtyři díly ukázaly možný děj v jednotlivých epizodách, ty další byly už jen kopiemi těch prvních. Hlavní hrdiny je jediná věc, kvůli které dávám dvě hvězdičky. Jinak nudné. ()

Teelus 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejstupidnější zápletka, s jakou jsem se v anime setkala, horší snad jsou už jen seriály, které nemají zhola žádnou. ()

Reklama

Reklama