Reklama

Reklama

Kono naka ni hitori, imóto ga iru!

(seriál)
  • Japonsko この中に1人, 妹がいる! (více)

Epizody(13)

Recenze (3)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Harémovka dle všech pravidel vyjádřených větou: "Nudný protagonista je předmětem sexuální touhy několika dívek," vyšperkovaná k nesnesení skutečností, že někde mezi nimi je možná jeho sestra, kterou si však nepamatuje kvůli úrazu z mládí. Zápletka jak z nějaké bizarní parodie, leč tady se, i přes jinak komediální ladění seriálu, bere velmi vážně. Snad se dokonce po mě chce, abych prožíval Šógovo dilema a strach z toho, že obtáhne svojí ségru. Nebo bych se měl spíše dojímat nad tím, jak postupně zjišťuje, že všechny samičky již v jeho životě něco znamenaly? Uboze vykonstruovaná a ubohá vůbec, taková zápletka. To zase jednou něco sjelo z pásu... Končím po 4 dílech. ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Mladý leč zámožný synek zesnulého majitele obrovské korporace musí splňit poslední přání svého tatínka, aby mohl převzít rodinný podnik a to je trochu problém, obzvláště když to přání zní: Do konce studia si najít a vzít za ženu jednu dívku z akademie, kde dříve otec studoval...A tak se nezkušený hoch vydá do školy, aby zjistil, že po něm pokukuje příliš mnoho devčat, které možná už potkal, ovšem...zatracená ztráta paměti z nehody mu nedá vzpomenout...Tak a máme tu další robukome s ecchi prvky, která vypadá na průměrné anime na které si za pár měsíců nikdo nevzpomene. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Obrázky pekné ale inak čistá telenovela. Brutálne presladené. Nepozerať (videné dve časti)... áále nie, kecám :-). Naozaj som to chcel po dvoch častiach zabaliť, ale ku koncu druhej prišlo pár trapasov a to ja mám rád. Tak som tomu dal ešte šancu a čuduj sa svete, dalo sa to vydržať až do konca :-). Najlepší diel je ale podľa mňa aj tak trinásty (OVA) http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=ep&eid=144351 ()

Reklama

Reklama