Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Resi opět dokazuje svůj smysl pro podnikání. Rozhodne se vydělat velké peníze založením cateringové firmy. A hned pro první večer přijme naráz hned 2 zakázky. K velké nelibosti Bena, protože zatímco on veze rautové mísy prelátu Hinterovi na večer spolku pro zachování mravní čistoty, Resi jede s druhou objednávkou na otevírací party zbrusu nového swingers klubu. Tato zakázka ale dopadne zcela jinak, než si Resi představovala. Zaplaceno dostane sice na místě v hotovosti, ale to ještě neví, co se za zdmi klubu odehrává. A už vůbec netuší, že tam bude objevena mrtvola. Olga Obwallerová, která tělo mrtvé Susanne Büscherové našla, je milenkou zemského rady Heilmayera, jehož manželka byla v klubu z pomsty společně s manžely Büscherovými. Ve hře je i poslanec zemské rady Schöppel, který je jedním z investorů klubu. Ben a Sabrina mají plné ruce práce a jen o vlásek předejdou druhé vraždě... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl má hodně zamotaný děj. Chvíli mi trvalo, než jsem pochopil, kdo všechno někoho podváděl a s kým a jaký měl vrah motiv k vraždě. Je tu příliš mnoho nových politiků. A to by nebyla Resi Berghammerová, kdyby se neobjevila na místě činu, což Sabrina vtipně okomentovala "Tvoje matka je skutečný fenomén - džin z lahve, kterého nemusíš volat.":) Jestlipak měl Ben pravdu a na tom záznamu z kamery byla skutečně Sabrina?:-) 55% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který začíná v nově otevřeném swingers klubu ve městě přeci nemůže být špatný, že? Navíc, když na otvíračku jede Rési a ta, jako ostatně snad skoro v každém díle, je svědkem vraždy. Po vražedné scéně se ale rozjíždí totálně nezajímavé vyšetřování. Navíc ani frky mezi Benem, matkou a Sabrinou nejsou takové, jako za normálních okolností. Celé je to jaksi protkané politikou a rádoby vlivnými lidmi a to ve výsledku spíš nudí, než aby bavilo. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama