Reklama

Reklama

Nařčení

Trailer

Zaměstnankyně fast-foodové restaurace Becky je v práci a snaží se zvládnout další náročnou směnu, když tu zavolá muž, který se představí jako policista a chce mluvit s její manažerkou Sandrou. Podle něj Becky okradla jednoho zákazníka... Becky a Sandra nejsou zrovna kamarádky. Sandra je manažerka fast-foodové restaurace ve středních letech a teenagerka Becky je pokladní, která vážně potřebuje práci. Jednoho velice rušného dne (příliš mnoho hostů a příliš málo slaniny) zavolá policista, který obviní Becky, že ukradla zákazníkovi nějaké peníze z peněženky, což ona vehementně odmítá. Sandra, pod vlivem své manažerské zodpovědnosti, zadrží Becky v souladu s policistovým rozkazem. Rozjíždí se noční můra, kde se stírají hranice legality a rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (93)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Co je mi platné, že je to zajímavý námět a podle skutečného případu, když jeho zpracování je ještě blbější než ti zaměstnanci fast foodu (a to je co říct!). Těžká nuda. Kvůli ní nějaká empatie nemá šanci. Tlačení na tupou scénáristickou pilu a nekonečné, leč marné pižlání tématu manipulace sociálně tupými lidmi, živořícími na samotném dnu potravinového řetězce. Jako nafouklá konzerva s prošlým datem spotřeby konzumovatelné snad jen za účelem ukojení úchylných choutek diváků (navíc jen těch značně trpělivých). Jako rádoby psychologická studie nepoživatelné. Téma sice výživné a zdánlivě fakt maso, leč postavy příběhu jsou pouhé sojové náhražky, bez jakéhokoli obsahu živočišných bílkovin. Velmi nevěrohodné. Svlíknout zlodějku a prohledat jí šaty? Dejme tomu. „A teď její šaty odneste do SVÉHO auta a nechte ho odemčené. To je náš BĚŽNÝ POLICEJNÍ POSTUP“. A šéfová směny už cupitá. ROFL! By mě zajímalo, jestli by holčinu třeba taky strčili do trouby a zapnuli hořáky (další běžný policejní postup :-). Ačkoli, jak se říká: „Byls v Americe? Nebyl? Tak neraď!“ A teď babo raď, jak to ohodnotit. S přihlédnutím k faktu, že kdyby se v tuposti soutěžilo na olympiádě, tak Američani posbírají většinu medailí. Ostatně Craig Zobel by v kategorii tupý a nudný scénář roku taky bral nejmíň bronz. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Já to říkám pořád, že všichni ti operátoři a obchodníci přes telefon, kteří-pomocí verbálních fintiček-lámou slabší nebo nepozornější jedince ke koupi nesmyslů, jsou vlastně normální zmrdi, kteří zaslouží do jednoho nakopat řiť........ Rozjela se tu docela hezká přestřelka ohledně údajné nesmyslnosti a neuvěřitelnosti v chování postav..Tak, abych taky něco přidal. =Myslím, že tady má na konečný výsledek vliv několik faktorů 1.Léta zkušeností a míra zmrdství onoho"vtipálka", který rozpohyboval naprosto absurdní kolotoč za pomoci hodně sprosté psychologické magie, těžíci z bodu 2. Americký sociální imprint v podobě až nesmyslného respektu k"autoritám",zvláště pak k policii(a vlastně všech obrannoochranných složek bdících nad pořádkem, bezpečím a řádem). 3.Nepodceňoval bych ani fakt, že se to odehrálo v takovém prostředí jako Mekáč, kde hlavně manažérka musela myslet na 1000 jiných věcí a pod vším tim stresem a tlakem si prostě nespojila 1+1..Na nějákém jinén pracovišti, kde se dloubou v nose a mají čas si všechno hezky promyslet, by boreček asi pohořel(viz ten děda na konci, který byl vlastně celou dobu mimo a jen si vklídku dojel pro svůj mléčnej šejk). 4. Nakonec to celé bude z jisté části viset na povaze a charakteru obětí. V tomhle případě šlo o ďábelský koktejl zodpovědné(a připosrané) snaživky snaživé, trošku jednodušší pipinky, těžkého flagmatika a přiopilého burana................. Hodnotit odpadama a jedohvězdama na základě toho, že se nejsem schopen vyrovnat s absurditou nějáké situace( když jí vidím) je přinejmenším nesmyslné................. Ale tak-třeba jsou i ty autentické záběry z mekáče jen promyšlenou reklamní fintou, která má lépe prodat film a my jim to jako ovce žereme, protože to přece bylo v televizi :D ....Pevně doufám, že takový gigant jako Mekáč by nedovolil takhle zneužívat svou značku...doufám :D............"Hmm-Dobrýden, u telefónu zástupce společnosti Oprcámtědoanálu, máte čas na krátký monitorovaný rozhovor ohledně vaších financí?" ......"NE!"...."Áhá-takže je vám jedno, že můžete ušetřit až.."."ANO Nazdar!"...Hmm-Tak přeji hezký život a pěkný zbytek dne...." DOPRDELE TO JSOU KUNDY!! ()

Reklama

Zero_Signal 

všechny recenze uživatele

Dokonalá óda na tú pravú, nefalšovanú ľudskú stupiditu! Všimnite si, ako nespomínam konkrétne Američanov, pretože takí idioti sa fakticky nájdu všade. Áno, postavy vo filme sa správajú vyslovene DEMENTNE, ale takto sa to naozaj stalo, a nie raz. Preto komentáre typu "odpad! Také správanie nemôžem tolerovať!" mi prídu vcelku bezpredmetné, kedže film je zinscenovanie skutočnej udalosti, aj so správaním. Čo sa týka filmu, natočené je to pekne, technicky zdatné, a napadlo iba mňa, že "single-take" scéna, kde manažérka ide odniesť veci do auta a vráti sa naspäť do reštaurácie sa nápadne podobá na scénu z Reservoir Dogs, kde Mr. Blonde si ide do auta po kanister benzínu??? :) A ešte spomeniem, že sa mi náramne páčil epilóg filmu! Tu si už dovolím spomenúť Ameriku, lebo ten epilóg krásne vystihol ich mentalitu - po incidente sa idú súdiť s celou fast food korporáciou, lebo nemala dosť jasne napísané varovania pred žartovnými telefonátmi! :))))))))))))))))))))))) A neslobodno zabudnúť talk show, kde manažérka zapiera svoju vinu v tomto perfektnom incidente, a strúha zo seba zmanipulovanú obeť jedna radosť. No proste šupa! S kľudným svedomím dávam 4*, v neposlednom rade aj pre prsia Dreamy Walker ;) ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa takýto film hodnotí. Herci hrali dobre, vierohodne. Ale! Toľko stupitidy a tupého chovania postáv sa nevidí ani v céčkovom horore. Neverím, že toto sa mohlo stať nie v Amerike, ale ani nikde na svete, ba ani v Galaxií. Išlo ma roztrhnúť od jedu! To by chcelo zobrať bejzbolovú palicu a všetkým roztrieskať tie sprosté gebule, aby sa im rozjasnilo! Ešte teraz ma všetci čerti berú z toho ako môže byť niekto tak drbnutý! ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jsem ochoten věřit, že se taková kravina stala, ale nejsem ochoten na to půl druhý hodiny čumět. To ani náhodou ne! Může to paradoxně bavit jen takový typy lidí, kteří by se chovali podobně. Ostatní musí zákonitě k smrti denervovat všudypřítomnost primárně logických otázek, v čele s: "PROČ DO PRDELE NEZAVĚSÍŠ TEN POJEBANEJ TELEFON?!!!" ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je založen na skutečných událostech, které se odehrály před několika lety v síti McDonalds. Video z bezpečnostních kamer později uniklo na internet. (Dlee)

Reklama

Reklama