Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší z mnohých indických filmov, ktorým veľmi uškodil akčný žáner s celou škálou predimenzovaných a prehnaných bojových scén, ktoré som mal chuť celé pretočiť (nikdy nepochopím, ako sa v tomto niekto môže vyžívať). Akoby to nestačilo, tak sa k tomu pridružila aj tá trapno-komediálna atmosféra s infantílno-afektovaným "humorom", ktorý tiež nie je mojim šálkom lassi :) A pritom, keď si predstavím, že by tento film bol poňatý čisto ako dráma (s primeraným dôvtipom), tak by to malo obrovský potenciál kvality. Pretože po scenáristickej stránke to bolo vlastne vydarené, dokonca aj dialógy boli dobré. Lenže, čo z toho, keď celý dojem kazia tie akčno-trápne piliere, na ktorých chcú silou mocou stavať celý dej? :( ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Dobře obsazená komedie s akčními prvky, potýkající se s nevyrovnaností a dávkováním svého humoru. Nápad se mi líbil a celý nosný příběh rovněž (i když bez těch odboček se tam ve skutečnosti vlastně nic moc neděje), ale problémy a trápení přicházely v momentech, kdy se humor stával již značně vyčpělým, opakujícím se a až hloupoučkým, což předchozí naopak výborné vtípky shodilo. Celek byl tak nezvratně roztříštěn. Po dobrém vtipu přišel špatný, a tak stále dokola. Například jsem se moc zasmál, když Abhishek hrál „slaďouška“ (vžít do těchto rolí mu jde vskutku výtečně) a ukazoval, jak umí tančit. Naopak to neustálé prohazování „matek“ a „bratrů“ počalo již značně otravovat, stejně tak i neustálé osvětlování nových lží, do kterých se skupina okolo hlavního hrdiny stále hlouběji zamotávala. Co bylo vtipné jednou, být už podesáté nemusí. Sám bych mnohé nápady rád viděl rozvinutější a jiné zase úplně vynechané. Po herecké stránce nemám nikomu co vytknout. A. Bachchan a A. Devgan jsou esa z oboru a ostatní je příjemně doplňovali. Jen P. Desai se mi zdála být trochu bez výrazu. Hudebně příjemné, a to i svým zpracováním. V úvodní písni se navíc představí i herecká legenda a otec Abhisheka v jedné osobě - Amitabh Bachchan. Pro dobré znalce angličtiny je připraveno velké množství slovních hříček. Celou dobu mezi sebou sváděly souboj o nadvádu čtyři a tři hvězdy dle právě viděného. Nakonec se však pomyslná ručička přeci jen přiklonila na tři silné hvězdy. Nehnat se do krajností by dozajista přineslo lepší výsledek. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Po příšernosti z letošního ledna se Abhishek zase polepšil a Bol Bachchan je opravdu zábavný filmík. Příběh založený na lžích, které vedou k oklamání silného leč prostého Ajaye Devgana, a které motají hlavu chudáku lháři a jeho pomocníkům, není moc originální, přesto velmi příjemně prezentovaný. Nejlepší byl Ajay a jeho nemotorná angličtina (A brother in need is sister indeed!). ()

Reklama

Reklama