Reklama

Reklama

Strážci Galaxie

  • USA Guardians of the Galaxy (více)
Trailer 6
USA / Velká Británie, 2014, 116 min

Režie:

James Gunn

Předloha:

Dan Abnett (komiks), Andy Lanning (komiks)

Kamera:

Ben Davis

Hrají:

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close (více)
(další profese)

V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie. (Falcon)

(více)

Související novinky

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

30.03.2021

Natáčení čtvrtého dílu asgardské ságy pod režijním vedením Taiky Waititiho (Thor: Ragnarok, Králíček Jojo) právě v těchto dnech probíhá v Austrálii a už nějaký čas víme, že mimo známých tváří Chrise… (více)

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

10.03.2020

Následující článek obsahuje mírné spoilery ke konci Avengers: Endgame. V posledním filmu s původními členy Avengers se Thor s tváří Chrise Hemswortha na konci vydal do vesmíru v lodi týmu Strážci… (více)

Reklama

Reklama