Reklama

Reklama

Nultá hodina

(seriál)
  • USA Zero Hour
USA, 2013, 9 h 12 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hrají:

Anthony Edwards, Carmen Ejogo, Scott Michael Foster, Addison Timlin, Jacinda Barrett, Michael Nyqvist, Amy Irving, Neil Napier, Grace Gummer (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nenápadný vydavatel časopisu Hank se vydává zachránit svou manželku. Poté, co na bleším trhu koupila staré hodiny, ji unesl jeden z nejnebezpečnějších žoldáků na světě. Hank je rozhodnut ji najít za každou cenu... (TV Prima)

Recenze (31)

Pod 

všechny recenze uživatele

Nemám absolutně žádný problém dát tomuto seriálu plný počet, obzvláště kvůli zdejšímu extrémnímu podhodnocení. Během 13 dílů, kde je tajemství na každém kroku, projdeme mnohem více záhad a konspirací, než jsem čekal. Mnohem více a mnohem zajímavějších témat ze světa tajemna by nás určitě ještě čekalo v nadcházejících řadách, které by se, podle závěru, odklonily od původního děje 1. řady a zkoumaly by vše možné záhadné, která je uzavřena, nebýt neobnovení pro další sérii, díky bídné sledovanosti (opět, jak jinak). Takový seriál by to chtělo... ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Spiknutí, církev, únos, hodiny, zlý nacisti, hodný nacisti, nacistická ponorka za polární kruhem, dementní agentka FBI a výsledek je ukrutně pomalu se vlekoucí nuda. Pilot mysteriozního seriálu musí chytnout za koule a šlapat tak, že 40 minut uteče jako voda, což asi tvůrci nevěděli. 40%. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na Zero Hour jsem se docela těšil na základě traileru, německé konspirace mám rád, když se dobře uchopí. Bohužel to se tady asi úplně nepovedlo, jak jinak si vysvětlit tak rychlé zrušení. A proč to nevyšlo? U mě je problém hlavně s církvi, tu já nikdy zrovna nemusel, alespoň v tomhle významu. No problém je i to, že se tam dějou opravdu divné věci (např. opuštěná naci-ponorka). Herecké obsazení není zajímavé, těšil jsem se alespoň na Addison Timlin, ale ta ta pouze plní roli dekorace, i když pěkné. Musím souhlasit i s tím, že nechápu, proč se záporák pořád všude tahá s tou ženskou. Zavřít a basta, vždyť jí sebou nikdy nepotřebuje. Po třetím dílu je konspirace vyhnaná do takových výšin, že stejně není možné vytvořit odpovídající zakončení a zrušení je tak i částečným vysvobozením. I když uznávám, že kdyby se pokračovalo, i já bych nejspíš koukal dál. Takže já jsem zklamán, možná i kvůli původním očekáváním a proto je vlastně docela s podivem i mé jen lehce podprůměrné hodnocení. Občas to mělo i snahu o dobrý okamžik. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Parádní zápletka našroubovaná na dialozích imbecilní skupinky njůjorských dementů, jejichž IQ nepřesahuje inteligenční kvocient hrnečku čínských nudlí. Srazit stopáž na 100 minutovou trilogii, vyrazit scénáristu a všechny herce krom Michaela Nylqvista a najmout místo nich hadry na košťata, dostali bychom rozhodně lepší podívanou. Mělo to slušnou naději, utopenou ve skleničce rychlokvašek. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Je obtížné hodnotit něco, co mělo tak málo dílů a bylo v podstatě zrušeno v tom nejlepším. V tomto případě to mělo to štěstí, že to vcelku mělo uzavřený děj. Nedá se, říci že to byl propadák. První polovina se mohla zdát, že je až příliš utahaná, za to od půlky to mělo vcelku solidní zápletku. Škoda je trochu, že v té konspiraci se trochu zamotali a že některé věci tak trochu nedořešili a vysvětlení že je to "ruka boží" či něco takového je trochu málo. Nelíbila se mi ani ta honba za těmi hodinami, což hodně sežralo děje a když potom je potom...no bylo to trochu podivné a často to srazovalo jinak slušný potencial serie. Je to škoda, druhá polovina opravdu měla dobrý spád. 2*. ()

Galerie (161)

Zajímavosti (1)

  • V 4. minúte 3. epizódy môžeme vidieť v hoteli českú vlajku. (figis20)

Reklama

Reklama