Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je konec léta a partička sedmi přátel ze školy se vloupá do luxusního plážového sídla v ospalém přímořském městečku Oak Bay. A párty může začít. Hudba, alkohol, drogy. Jedna ze sedmi zúčastněných, Brie Weismanová, se probouzí z drogového opojení. Je úplně sama. Něco je velmi špatně. Její mobilní telefon zazvoní. Zobrazí se ikona zlověstného smajlíka a jeho hlas přináší mrazivé poselství. "Osud vašich přátel je ve vašich rukou, Brie, existují pouze dvě pravidla, žádní rodiče a žádná policie". Na živém videu se pak objeví šestice jejích přátel. V bezvědomí a uvězněni v dřevěných boxech připomínajících rakev. Je to žert, nebo je tam opravdu odehrává něco zlého? Hodiny tikají a je to jen na Brie, aby našla stopy a vyřešila tuto děsivou hru na schovávanou s životy jejích přátel, kteří jsou ve smrtelném nebezpečí. (FFilipCZ)

(více)

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nenápadný teenagerský kúsok krížiaci koncept série "Saw" s "Buried Alive". Maskovaný vrah, prezentujúci sa cez podivného mobilového smajlíka, pochová v truhlách partičku priateľov, okrem jednej z nich, ktorá dostane možnosť ich zachrániť. K dispozícii majú iba telefóny, pravidlom je nevolať rodičom ani žiadnym autoritám a hra sa môže začať... Vzhľadom k tomu, že pôvodne som sa tento film ani nechystal pozerať, som celkom rád že som zmenil názor, keďže sa z toho nakoniec vykľula neškodná hororová jednohubka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Thriller „6 Plots“ není úplně filmové zlo, ale stejně z něj budete mít pocit, že je to takové odfláknuté, nehezké. Herecké výkony jsou špatné, ale může za to i špatný scénář, který velmi špatně graduje uzavření osob v rakvích. Proč se víc nesnaží přežít? To není nikdo, kdo by se za každou cenu snažil dostat ven. Prokopat se? V hodně filmech mi chybí touha po přežit, a to mi vadí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Stobbart jsem se na film nechystal prostě se mi dostal do ruky, tak jsem neměl nic lepšího na práci, tak jsem do toho šel a nakonec jsem nebyl zklamán a dostal jsem přesně to co jsem čekal. Podprůměrnou kravinu která je poměrně ohraná. Příběh není nijak kvalitní je to různý mix všeho co jsme viděly, navíc ne zrovna povedený. Režisér to strašně hnal a tak má film jen něco kolem 79 minut a to je právě to horší, protože jak režisér všechno hnal tak z toho byl takový mišmaš. Nicméně herci jsou průměrný kromě té hlavní hrdinky která byla fakt strašná, a když měla předvést napětí tak to byla síla protože takhle nějak se tvářím na hajzlu. Co mě překvapilo byla hudba která měla napětí a i když se do některých scén moc nehodila tak se sakra dobře poslouchala. Podprůměrná kravinka na jedno zkouknutí. ()

Reklama

Reklama