Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wayne Gretzky je upír, který má jeden zásadní problém. Trpí zvláštní psychickou poruchou, nemůže používat své tesáky. Je to následek staré tragédie, při které se neovládnul a zabil svoji životní lásku. Teď, o třista let později, se živí jako učitel historie a se svým problémem navštěvuje psychiatra, jako každý ,,normální´´ člověk. Jednoho dne se stane ale něco neuvěřitelného, na univerzitě kde učí, potká krásnou studentku, která vypadá přesně jako jeho dávno ztracená láska. Po krátkém románku to zase dopadne tragicky, jenže tentokrát nezemře, ale stane se upírkou a rozpoutá obrovské krvavé řádění, které bude muset Wayne zastavit dřív než se naprosto vymkne kontrole. (topr harley)

(více)

Recenze (11)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono se to od těch debilních teenagerských upířin vlastně moc neliší. Jasně, film se nebere tolik vážně a tudíž se i vyhýbá obvyklým romantickým a dalším klišé, která k podobným cajdákům patří jako flaška k Milošovi, ale bohužel to výslednému efektu nijak zvlášť nepřidává. Pozitivní je alespoň to, že v hlavní roli je umaštěný profesor dějepisu a ne nejaký krasoň s "hypnotickým" pohledem a také na jeho životní lásku byl celkem příjemný pohled, ačkoliv hrát by tahle holka asi neměla. Určeno k zapomnění. 25% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rozporuplná komédia s hororovým nádychom o upírovi, ktorý pred rokmi nechtiac zabil svoju lásku a odvtedy má problém s používaním svojich tesákov. Živí sa ako učiteľ, no jedného dňa sa u neho objaví študentka, s výzorom jeho mŕtvej fešandy a jeho upírske sklony sa znova prebudia. Na jednej strane je to vcelku nudné, niektoré scény boli tak trápne, že som musel použiť rýchloposuv, aby som to rovno nevypol a hlavná postava mi bola vyložene nesympatická. Ale na druhej strane to má niekoľko svetlých momentov; ako scény s psychiatrom, či s dievčenským sesterstvom, ktoré chce vytvoriť upírsku epidémiu. Na jedno pozretie teda ok, ale dokopy nič, čo by stálo za zvýšenú pozornosť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Romantické upířiny rozhodně nepatří mezi moje nejoblíbenější subžánry, přesto jsem chtěl dát tomuto filmu šanci. Už i proto, že mělo jít o hororovou komedii. Jenže jak se následně ukázalo, tentokrát nízké hodnocení napříč internetem nebylo dobré brát na lehkou váhu. Jako celek mě to totiž moc nebavilo, nebylo to ani nějak extra vtipné či zábavné a popravdě jediné co na tom můžu opravdu pochválit, byl samotný plakát. Navíc jsem měl co dělat, abych tu přemrštěnou stopáž vůbec vydržel až do samotného konce. Ani se moc nedivím, že tvůrcům trvali dva roky, než konečně našli nějakou produkci – když film samotný byl natočen už v roce 2011. Zřejmě bylo všem jasné, že z tohoto žádný velký peněžní vývar nebude ani omylem. Příběh samotný sice úplně tragický nebyl, ale amatéřina z toho smrděla na sto honů. Navíc mi byl hlavní hrdina krajně nesympatický. Narážky na jeho slavného hokejového jmenovce se taky míjely tak nějak účinkem, ale alespoň částečně mi náladu vynahradili ti jeho dva pomocníci a závěrečný boj s pohlednými upírkami. Herecké výkony většiny jedinců byli dost slabé, ale sem tam vypotili nějakou tu srandovní hlášku, nebo se objevila humorná scénka, u které jsem i zasmál. Kupříkladu při profesorově shledání se svou Mary a následném přiznání, co udělal její dceři. Bohužel zde převládala hlavně trapnost a nuda. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

A ja som si pôvodne myslel, že to je paródia na všetky tie stupídne upírske filmy. Ale nie, to bol len ďalší z nich! Aj keď namiesto horového žánru dali prednosť komédii, no ani tá nebola ničím oslnivá. Aj keď sa tam vyskytlo zopár vtipných scén a hlášok, no ako celok to pôsobilo skôr dosť trápne a nevkusne. No a keby tam niet tých sympatických dievčat, neviem veru či by som mal chuť to vôbec dopozerať. Ale asi áno, proste by som chcel tak či tak vedieť ako tá blbosť napokon skončí. ()

Azrael 

všechny recenze uživatele

Popravdě…podle coveru jsem myslel že je to porno. Nakonec se my dostalo nudné a nezáživné podívané na klasickou upírskou zápletku. Zcela zbytečný film. ()

Xawiercz 

všechny recenze uživatele

Dovolím si nesouhlasit s místní většinou. Pokud se dokážete povznést nad tecnickou stránku věci, jde o příjemnou komedii, která si dokáže udělat srandu sama ze sebe. Nebere se to vážně ani chvilku a musím říct, že jsem se celou dobu docela dobře bavil :) ()

Reklama

Reklama