Reklama

Reklama

Co má společného nevýrazná bankovní úřednice, mladík kterého živí náhodné brigády, krásná gynekoložka a známý stylista? To, že se z nich a z pěti dalších lidí stanou díky jedné malé realitní kanceláři s podivnou trojicí realitních agentů spolubydlící. Dohromady bydlí ve velkém devítipokojovém luxusním bytě, který by si nikdo z nich sám nemohl dovolit. A proto přistoupí na nabídku realitní kanceláře, zvlášť když je jim řečeno, že mohou byt vyhrát sami pro sebe. (Sykon)

(více)

Recenze (2)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Dobře se na to kouká, ale dohromady to není o ničem. Jen krátké epizodky ze životů devíti lidí, které spojuje jeden byt. Konec jsem nečekala a co se týče pointy výherce bytu, byla jsem mírně zklamaná. Holt šlo o to, kdo se stane Králem.... ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Zpočátku trochu nesmyslný a pomalu se rozjíždějící seriál byl nakonec velmi příjemným překvapením. Devět zcela rozdílných lidí se sejde jako spolubydlící ve velkém luxusním bytě a začnou o něj soutěžit. Problém je v tom, že pořádně nevědí, v čem soutěž spočívá (a někteří ani nevědí, že nějaká probíhá). Je to dovedně namixovaná směs vážných momentů, kdy jednotliví hrdinové řeší, kam se v životě vydat dál, a komedie - k mému potěšení ta komediální část převažuje. Většinou se jedná spíše o úsměvné scénky, ale občas se vyskytne i několik typicky japonským ztřeštěností, u kterých člověk neví jestli se smát nebo nevěřícně kroutit hlavou. Jako celek pak seriál působí velmi hřejivě a optimisticky, a vůbec nepřekvapí, že za největšího sympaťáka je zde Hiro Mizushima, kterému se povedlo ukrást pro sebe většinu scén, ve kterých se objevil. ()

Reklama

Reklama