Reklama

Reklama

Epizody(5)

Recenze (4)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikde to s policií není lehké,obzvláště,když jde o speciální jednotky. Na skutečný případ je naroubovaná "streetová" forma (tlumenější barvy,ruční kamera) děje včetně dramatizace (nativní chování postav). Snaha o přirozenost je stále přítomná,byť si nejsem jist,že je to vždy ku prospěchu věci,nicméně se zápletkou si tato forma rozumí. ()

Unlikelyhero 

všechny recenze uživatele

Nesympatické postavy, až na výjimky a nesymapatičtí herci, hlavně s jakýmsi Compstonem se nelze vůbec nějak propojit, takže jeho osudy jsou mi šumafuk. Vzhledem k tomu, že je kolem červeno, nevím, kde jsem udělal chybu, ale vevztahu k britským standardům jde fakt o pitomost, se šílenými střihy, topornými výkony a režií jak s domácího videa ()

Reklama

adako 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polka veľmi dobrá až vynikajúca, je to také civilné, v istom zmysle obyčajné a hlavne super uveriteľné, dá sa vcítiť do postáv. Okolo polky to ale plynule prejde do frašky kde postavy robia úplne nelogické blbosti, zvraty nedávajú zmysel, je to silené až to bolí. Ech rád by som dal 4 hviezdy ale len tak odignorovať polku série sa moc nedá. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama