Reklama

Reklama

Do No Harm

(seriál)
Trailer 3
USA, 2013, 13x43 min

Obsahy(1)

Steven a Ian sú úplne odlišné osobnosti. Steven je zodpovedný konzervatívny chirurg, Ian je agresívny voľnomyšlienkár. Problém je, že sa delia o jedno telo, každý má naň na sekundu presne dvanásť hodín. Problém je to teraz teda hlavne pre Stevena, pretože päť rokov dokázal svoje telo na konci svojich dvanástich hodín natvrdo uspať, čo teraz znovu prebudenému Ianovi na nálade nijako nepridáva. (MoiJe)

(více)

Recenze (10)

Aeres 

všechny recenze uživatele

OK, úspěšně jsem zvládnul pilot seriálu... a stalo se to zase... Zase fandím padouchovi. Ale je to dost možná koncept, na který scénárista sází. Takže tu máme začátek novodobého Jekylla, resp. Hyda -troufám si říci- nenásilně vecpaného do krabice s etiketou "současnost". Navíc je seriál částečně léčba s placebo efektem, protože sem tam se najde i kousavá poznámka ala Doktor House. Taky tu máme obligátní temnou minulost, a otravného doktora -konkurenta, co hledá na Stevena nějakou špínu... A přestože je děj průhledný, a časem ho možná nazvu i jinými přídomky, nic mi nebrání v tom, dát mu za pilot prozatím čtyři hvězdy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zcela neškodné a vlastně i docela příjemné sci-fi, které (pokud nesklouzne do zbytečně nastavované kaše) se může lehce vyprofilovat v zábavné, napínavé "lékařské seriálové béčko". Tahle hra na Jekylla a Hydea v sobě totiž skrývá nemalý potenciál - snad se tvůrcům podaří jej naplnit. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Ešte ďalej pozriem, ale nedá sa povedať, že by ma chytili. Vidím to na klasický dvojhviezdičkový seriál, ktorý si fanúškov nájde, ale časom pre väčšinu jednoducho upadne do zabudnutia. // Ďalej som nepozrela. ()

erased 

všechny recenze uživatele

To, co se zpočátku tváří jako regulérní remake britského Jekylla se postupně změní v naprosto opačné pojetí stejného tématu. Do No Harm si vystačí bez velkolepých konspirací, superschopností i úmyslně přehnané komiksové teatrálnosti, a místo toho nabízí rutinní, ale vcelku zajímavý lidštější pohled do americké verze životů Dr. Jekylla a pana Hyda. Bohužel v úvodu naznačované temnější pojetí se stejně jako v Moffatově verzi rychle vytrácí a i většina epizodních zápletek v nemocnici slouží spíš jako oddálení závěru, než k nějakému obohacování příběhu. Přesto díky zábavnému (ač kdovíproč ne zlému) Hydovi a hodně povedenému (ač kvůli zatrhnutí pokračování uspěchanému) zakončení převažují po seriálu pozitivní pocity. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Další zpracování Jekylla & Hyda. Bohužel se moc nepovedlo i když potenciál tady byl. Seriál byl zrušen a stáhnut z programu už po 2 epizodách. Teď se o prázdninách vrátil stejně jako zbytek zrušených seriálů aby se odvysílal zbytek epizod. Vydržel jsem to do 5 epizody a tam končím. 50% PS: Pokud chcete něco podobného, ale daleko povedenějšího, tak doporučuji seriál Jekyll v hl. roli s Jamesem Nesbittem. ()

Thery 

všechny recenze uživatele

Sice to není žádný seriálový klenot, ale dle mého názoru si rozhodně nezasloužil odpadnout po 2 dílech. Mezi letošními novinkami jsou i o dost horší seriály. ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech zrušeno, což ani nevadí. Moderního Jekylla s Hydem natočili dobře v UK a lékařské prostředí už začíná být v US seriálové produkci mírně otravné, o čemž svědčí i neúspěchy nových seriálů. Záporná postava však měla určité kouzlo, zasloužila by si více prostoru. ()

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Pilot: 60 %. Vypadá to sice zajímavě (zápletka s disociativní poruchou osobnosti, hlavní postava je "sympaťák"), ale také naprosto průměrně. Škoda: seriál byl zrušen po dvou odvysílaných epizodách. ()

Reklama

Reklama