Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vicky je mladý flákač, který se lékařem z reprodukční kliniky nechá přesvědčit k činnosti, se kterou se nikomu nemůže moc chlubit, zejména ne ženám. Přestože tím pomáhá druhým, u vlastní ženy Ashimy si tím respekt nezíská. Dokáží Ashima s Vickym společně překonat minulost? (Festival bollywoodského filmu)

Recenze (7)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasicky rozjetá a čitelná indická romantická komedie – oba jsou pohlední, ona napřed nepřístupná, pak jsou spolu a nastane problém, který je bude rozdělovat a nějak se s ním musí poprat. Závěr na jednu stranu hezký a svým způsobem nečekaný, na druhou stranu je poslední třetina filmu trochu nevýrazná, mdlá. # příběh 6 | hudba 6 | humor 2 | akce 1 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sperma, kam se podíváš, aspoň tedy slovně a v první polovině filmu. Lehce pokleslý humor, laciný, ale nejspíš je v Indii téma dárcovství semene stále ještě tabu opředené nějakým upoceným hihňáním. Pak příběh zvážní a já na něm oceňuji zejména dospění hlavního hrdiny z nezodpovědného flákače do muže, který dokáže být oporou. Méně sympatický už je charakter jeho manželky, která se zlobí celkově na život a jako hromosvod si vybere svého nejbližšího. Nebo by tohle vážně mohlo nějakou ženu urazit? Překvapivé je, jak horentní sumy se za kvalitní sperma platí. ____ Snímek ještě vylíčí předsudky spojené s Bengálci a Pandžábci. A konec se dal samozřejmě čekat. ___ Mimochodem se také dozvíme, jaké byrokracii musí čelit ten, kdo si chce založit v indické bance účet. SRNUTÍ: Takové průměrné sperma. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film, sprvoti sa zdá, že to je praštená komédia a darcovi spermií, postupne sa z toho ale vykľube, naozaj dobrý film o kultúre, predsudkoch, životných zvratoch a tom, že vzájomná láska a porozumenie všetko dokáže prekonať. Nakoniec aj slzu človek vyroní a tak je to komplet. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem si říkal, jestli to nepsal nějaký úchyl, protože výraz sperma v různých kombinacích tam znělo asi každých pět až deset minut. Indové mají asi radost, že cenzura není už taková jako dříve, a tak si to užívají, tady alespoň slovně, tedy jedním slovem. Příběh je o flákači, který má jedinou věc prospěšnou pro svět a své okolí a tím je kvalitní sperma, čehož využije jako dobrého způsobu, jak si vydělat a skoro nic nedělat. Druhá část filmu je už zajímavější v tom, že se nám ukážou různé zvyky a názory lidí z různých míst v Indii. Je to ale jen velmi okrajově, žádný sofistikovaný rozbor nečekejte. Příčinu k tomu zavdá hlavní hrdina, který je z Paňdžábu, neboť si namluví Yami Gautam, jejíž postava pochází z Bengálska. Obě rodiny se navzájem poznávají, přičemž tyto rozdíly vycházejí na světlo. Na Yami jsem se opravdu záběr od záběru těšil. Film ke konci už tak bezstarostný není a hlavní hrdina částečně dospěje a pozná, že život není jen velká párty a někdy se to pěkně zajímavě zamíchá, protočí a otočí. Ale i ty né moc radostné věci vedou ku pomoci druhým i sobě. Žel, až na pár momentů, které byly silnější, to jako celek na více než tři hvězdy nedosáhlo. ()

atiratha 

všechny recenze uživatele

Povedená indická komedie, která sice staví na klasickém modelu, ale má i některé méně očekávané části. Narozdíl od ostatních indických záležitostí se jedná o těžce konverzační věc plnou hlášek. Zejména babička hlavního hrdiny (Babi, v Dillí jsou jen dvě moderní věci: metro a Ty) Vás nejednou rozesměje. Vřele doporučuji. ()

Reklama

Reklama