Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emilio (Alvaro Orlando) měl krušné dětství. Vyrůstal v chudé čtvrti v Miami, poflakoval se s kamarády a doma musel přihlížet násilí, jehož obětí byla jeho matka, kterou si neustále bral do parády její násilnický přítel. Po jednom takovém útoku už Emilio ztratil zábrany a násilníka napadl nožem, aby matku ochránil. Zákon však mladého Emilia obvinil z pokusu o vraždu a matce byl odebrán. Emilio tak vyrůstal u své babičky a svého strýce, bývalého boxera, který se rozhodl Emilia trénovat. Z Emilia se postupem času stává dobrý boxer, bohužel jej ale nechce nikdo sponzorovat kvůli jeho problémům z dětství. Po vyhraném utkání si jej však všimne mladá začínající manažerka Talia (Camila Banus) a Emilio se tak může těšit na vytoužený souboj s místním šampiónem Teddym (Jilon VanOver) a možná dokonce i na životní lásku. (montel)

(více)

Recenze (5)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové sportovní drama Counterpunch nepůsobí špatně, ale Rocky to není. Ba ne, příběh je o mladém chlapci, který nemá jednoduchý život a v jeho dětství se dostane do problémů. Celý život se to s ním táhne a jelikož je spíše pouliční dítě, tak se se není snadné problémům vyhnout. Začne boxovat a s tím mu trochu pomůže Danny Trejo ve vedlejší roli. Bohužel svou předvídatelností a klišé závěrem neukáže nic nového. Counterpunch je zajímavý film na téma, které mi sedí, ale už jsem viděl v daleko lepším obalu.. 6/10 = 60% ()

lofa 

všechny recenze uživatele

Příběh o Emíliovi Manriquem, který vyrůstá v rozvrácené rodině. Jako malý pomůže své matce proti násilníkovi takovým způsobem, že je za to poslán na 7 měsíců do výchovného ústavu. Poté se jeho výchovy ujme jeho strýček Frank, který vede boxerskou školu. Emílio začne pod jeho dohledem trénovat, ale nedaří se mu sehnat žádného promotéra. Všichni od něj dávají kvůli jeho minulosti ruce pryč... Film se mi celkem líbil, až ná záverečný zápas, který mi přijde celkem odfláknutý. Hodnocení: 62% ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Sportovní film, který je lidsky natočený, má svoje zápory,ale i klady, ano je to natočeno trochu lacině, ale co na tom? důležitý je dobrý námět, a tady se to myslím docela povedlo, takže ono to vlastně není až tak špatný film, hlavní hrdina, který nemá už jako dítě lehký život a přeci si svůj život vezme dle svého v podobě boxu, a to se mi právě líbí, má vztek, ale aby neublížil někomu jinému, dává rány soupeři v ringu a tak si aspon trochu odreaguje od svého vzteku, který je v něm, ()

montel 

všechny recenze uživatele

Emilio (Alvaro Orlando) měl krušné dětství. Vyrůstal v chudé čtvrti v Miami, poflakoval se s kamarády a doma musel přihlížet násilí, jehož obětí byla jeho matka, kterou si neustále bral do parády její násilnický přítel. Po jednom takovém útoku už Emilio ztratil zábrany a násilníka napadl nožem, aby matku ochránil. Zákon však mladého Emilia obvinil z pokusu o vraždu a matce byl odebrán. Emilio tak vyrůstal u své babičky a svého strýce, bývalého boxera, který se rozhodl Emilia trénovat. Z Emilia se postupem času stává dobrý boxer, bohužel jej ale nechce nikdo sponzorovat kvůli jeho problémům z dětství. Po vyhraném utkání si jej však všimne mladá začínající manažerka Talia (Camila Banus) a Emilio se tak může těšit na vytoužený souboj s místním šampiónem Teddym (Jilon VanOver) a možná dokonce i na životní lásku...Průměrné drama z chudé miamské čtvrti s menším nádechem boxu. Je to film spíše o nelehkém životě mladého muže, než nějaký hollywoodský sportovní doják alá Rocky. Navíc závěrečný souboj je snad nejhorší filmový zápas jaký jsem kdy viděl. Tady opravdu zřejmě nikdo moc neřešil, jak to bude vlastně vypadat a peněz na to asi taky moc nebylo. Špatný film to ale není. A jestli láká Danny Trejo, moc se na něj netěšte. Pár minut mu tvůrci sice dali, ale je tady spíše do počtu. 45% ()

Reklama

Reklama