Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Toužím po tom, abych nebyl závislý na systému, abych dokázal ledabyle odhodit svou práci a užívat si života na nějaké vyhřáté pláži. Bohužel na to nemám koule a také tak nějak cítím vyživovací povinnost ke svým potomkům, takže mi zbývá jen to, abych se občas zasnil u podobně smýšlejícího snímku. Tenkrát na Phuketu takovým snímkem je, ale určitě bych byl spokojenější, kdyby zasmečoval více povedených nahrávek na skvělou zábavu a kdyby se nekonečně neoddalovala ta chvíle, kdy si Sven s Anjou vymění i něco jiného než tělesné tekutiny. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Švédsky Jirka Mádl v hlavnej úlohe (mám na mysli špeciálne tie idiotské, udivené ksichty, ktoré majú obaja spoločné)! Toto nemalo chybu, drahí priatelia! Po Hanekeho depke Amour, ktorá ma psychicky rozsekala, je toto istá cesta späť do normálu! Parádne prostredie, krásne baby ( hlavná hrdinka by mohla očami roztápať balvany! ), síce shitový soundtrack, ale na to sa vysrať, a George... Uff, zábava nad mieru vyšitá! ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Jak říkával tvůj otec: Vzdej své sny a vzdal jsi svůj život. - Proto se radši zastřelil? - To není pravda. Trefil se omylem." No byla to fajn komedie, ale nepřišla mi zase tak něším vybočující od jiných. Maximálně tak zemí původu a toho, že se přesto odehrává z větší části v teple Thajska. A hlavní hrdina se každopádně vůbec nesnažil permanentně vypadat jako hrozný macho, že? A přitom z toho samozřejmě vycházel jako největší trapák. "Sonja má něco na práci. - (Řítí se na skůtru po hladině a nemůže ho zastavit.) Aaaaaaaaaaaa. - Ne jen poznala nového kamaráda. - Aaaaaa. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chtěný humor je samá křeč. 1) Všechny postavy mi jsou nesympatické._____ 2) Občas probleskne něco, co bych asi nazval švédským pokusem o ironii, či tak nějak. Ale i prezentovaný humor je více otravný než vtipný._____ 3) Pomatení tvůrců (či snad jejich sarkasmus?) dokládá i hudební doprovod ve stylu raggae (!). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

[[ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ]] ve zkratce: tuctová severská romantická komedie, které k třem hvězdičkám pomohla především nostalgie po Thajsku v těchto chladných dnech. Na jedno odpočinkové odpoledne jak stvořená. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama