Reklama

Reklama

Ostrov tučňáků

(seriál)
  • Austrálie Penguin Island
Austrálie, 2010, 50 min

Obsahy(1)

Austrálie, Filipův ostrov. Ročně sem zamíří půl milionu turistů, kteří chtějí obdivovat záviděníhodný život zdejších tučňáků. Ovšem ty nejzajímavější děje probíhají vždy v zákulisí. Je tedy načase konečně zapnout kamery a v přímém přenosu sledovat všední dny tvorů, kteří patří mezi nejzábavnější a nejlegračnější živočichy na světě. Jako bychom se dívali na skutečnou reality show přenášenou živě a přímo z lůna přírody. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tučňáky mám rád - asi jako každý.-)! V Austrálii žije jejich nejmenší druh na Filipově ostrově. Pomocí velkého množství kamer rozesetých na stromech, na plážích i přímo v boudičkách hnízdících párů, máme možno nahlédnout do života těchto zajímavých ptáků. Asi to není moc přírodovědecké a Darwinovské, ale vždy jsem měl raději dokumenty, kde jsem sledoval konkrétní rodinku a kde každý její člen měl jméno. Tenhle dokument je přesně takový. Obdivuji australskou vládu za rozhodnutí vystěhovat z ostrova lidi (z nicž tam někteří žijí desítky let) a celý ostrov věnovat tučňákům jako rezervaci. * * * * ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Hodně mě štvaly nesmyslné místy až trapné prupovídky u páření, ale jinak plnohodnotný dokument, který okdkryje dívákovi život nejmenších tučnáků při "vylodění" na Australském pobřeží. ()

Nail 

všechny recenze uživatele

Tučňáci mě dycky fascinovali, jak ťapou v těch svých frakách :-D, co je nové kanál ZOOM tak se moc rád dívám na dokumenty o fauně. ()

SiMMaS 

všechny recenze uživatele

Chápu, že měl doprovodný komentář asi přiblížit "vědu" veřejnosti, ale toto bylo trochu moc... #Confession: příběh tlapky dostal i mě! ()

Reklama

Reklama