Reklama

Reklama

Ostrov tučňáků

(seriál)
  • Austrálie Penguin Island
Austrálie, 2010, 50 min

Obsahy(1)

Austrálie, Filipův ostrov. Ročně sem zamíří půl milionu turistů, kteří chtějí obdivovat záviděníhodný život zdejších tučňáků. Ovšem ty nejzajímavější děje probíhají vždy v zákulisí. Je tedy načase konečně zapnout kamery a v přímém přenosu sledovat všední dny tvorů, kteří patří mezi nejzábavnější a nejlegračnější živočichy na světě. Jako bychom se dívali na skutečnou reality show přenášenou živě a přímo z lůna přírody. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Nail 

všechny recenze uživatele

Tučňáci mě dycky fascinovali, jak ťapou v těch svých frakách :-D, co je nové kanál ZOOM tak se moc rád dívám na dokumenty o fauně. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tučňáky mám rád - asi jako každý.-)! V Austrálii žije jejich nejmenší druh na Filipově ostrově. Pomocí velkého množství kamer rozesetých na stromech, na plážích i přímo v boudičkách hnízdících párů, máme možno nahlédnout do života těchto zajímavých ptáků. Asi to není moc přírodovědecké a Darwinovské, ale vždy jsem měl raději dokumenty, kde jsem sledoval konkrétní rodinku a kde každý její člen měl jméno. Tenhle dokument je přesně takový. Obdivuji australskou vládu za rozhodnutí vystěhovat z ostrova lidi (z nicž tam někteří žijí desítky let) a celý ostrov věnovat tučňákům jako rezervaci. * * * * ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Hodně mě štvaly nesmyslné místy až trapné prupovídky u páření, ale jinak plnohodnotný dokument, který okdkryje dívákovi život nejmenších tučnáků při "vylodění" na Australském pobřeží. ()

SiMMaS 

všechny recenze uživatele

Chápu, že měl doprovodný komentář asi přiblížit "vědu" veřejnosti, ale toto bylo trochu moc... #Confession: příběh tlapky dostal i mě! ()

Reklama

Reklama