Reklama

Reklama

Keonbbang seonsaengkwa byeolsatang

(seriál)
  • Jižní Korea 건빵선생과 별사탕 (více)

Obsahy(1)

Na Bo Ri byla vyloučena ze školy. Uplynulo šest let a ona je krůček od splnění svého snu stát se učitelkou. Získává místo na své bývalé škole, ale jen s podmínkou, že ochrání studenta Park Tae Ina, nevlastního syna ředitelky školy, od jakýchkoli problémů, které dost rád způsobuje. S novým místem Bo Ri získává i možnost být opět nablízku svému bývalému učiteli Ji Hyun Woovi, do kterého je celá léta zamilovaná. Přestože si ji někteří studenti oblíbí, její začátky na škole nejsou jednoduché ani příjemné, protože velkým nepřítelem se jí stane Noh Jem Ma, Tae Inova "přítelkyně", která ji bere jako sokyni v lásce. (andiek05)

(více)

Recenze (2)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Seriál staršieho dáta, ale skutočne dobrý, bavila som sa celý čas, hlavné postavy boli sympatické aj vďaka smutným osudom a neopätovaným láskam. Yoo Gong bol zlatý ako v tomto veku býval a jeho čistá impulzívna "šteňacia" láska bola očarujúca. Celý seriál som im držala palce. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Za učitele a Hyo Jin Kong dávám o * navíc. No od 10 dílu mne opravdu nezajímá co se bude dít. Jen se zeptám na konec a to mi stačí. Navíc mne nezkutečně irituje herec Yoo Gong, kterého mám jinak moc ráda, ale charakterem mne opravdu vytáčí. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama