Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmové recenze už nikdy nebudou stejné. Takový názor si uděláte po zhlédnutí webového pořadu produkční společnosti Red Letter Media, ve kterém poloprofesionální filmaři Mike Stoklasa a Jay Baumann komentují a rozebírají nejnovější blockbustery, nezávislé filmy nebo děsivé amatérské výtvory. Nechybí všeobecný přehled, seriózní nadhled a hlavně specifický humor, který tihle dva líní opraváři videorekordérů rozhodně nepostrádají. (Brousitch)

(více)

Recenze (12)

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Hodnotím plný počet, ačkoliv mě tenhle seriál ze začátku moc nebavil. Holt to nebyl Plinkett, tak jsem to odsuzoval. Pravdou však je, že pánové Mike a Jay se ve filmech vyznají. Ačkoliv s nimi v mnoha ohledech nesouhlasím, vždycky si s chutí vyslechnu jejich názory. Ve filmech se opravdu vyznají a jejich postřehy jsou často zajímavé. Co se humorné složky týče - jak kdy. Někdy mi scénky sednou, někdy mi přijde že je to spíš nějaký jejich soukromý vtípek, který ani diváci nemají chápat. Jedno z nejlepších videí je podle mě Red Letter Media Talks About Prometheus - není to sice přímo epizoda Half in The Bag, ale klidně mohli tenhle skeč zakomponovat do recenze na Promethea. ()

Jastřabík 

všechny recenze uživatele

Z těch internetových recenzentů, které jsem zatím sledoval (TGWTG, Spoony) nejprofesionálnější, s nejlepšími rekvizitami a zkušenostmi. Humor je založený hlavně na neherectví, parodii sitcomů a lynchovských "mindfuck" scénách. Jednotlivé díly rozvíjejí dobrodružství dvou VHS opravářů, kteří okupují domácnost dementního staříka ... Milé. Tedy, bude se líbit každému, kdo má rád béčka, laciné amatérské horory a so bad so good žánr. "Fuck movies." ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

George Lucas dal světu Star Wars, Mike Stoklasa je úplně dekonstruoval. A kromě toho stojí i za Half in the Bag. Nezaujme mě všechno, co tihle dva opraváři recenzují, ale jako celek se mi to líbí. Příběh se senilním dědkem, který do svého rozpadajícího se příbytku pustí oba podvodníky, je plný sympatických vtipů a černohumorných vsuvek. Lepším Plinkettem je ale bohužel Mike, ne Rich. (1 026.) ()

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele

// Dementní kecy, nesympatičtí pánové, arogantní recenze ... popisek mi příjde maličko mimo mísu, všeobecný přehled beru, seriózní nadhled jsem nenašel ani v jedné z epizod a specifický humor? Specifický humor hádám má i Zdeněk Troška, že? Není moc pořádů, které bych opravdu nenáviděl z čisté nesympatičnosti, ale v tomhle případě si já (a moje gigantická erekce po čase projekce Muže z Oceli - díky Baxt, lépe bych to neřekl) nemůžem pomoct. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mít rád filmy a být fanboy jsou dvě diametrálně odlišné věci. Stejně jako užívat si kvalitu a propadat davovému nadšení. U nás se filmové nadšenectví u webů zaměřených na mainstream projevuje téměř výhradně skrze různě zaslepené fanboyství, vtíravost vůči cílovým čtenářům a v nejhorším případě deklarovanou snahu o nekonfliktnost, což vše považuju za extrémně otravné až (trochu tvrději řečeno) degenerující. Proto si tím spíš užívám zapálené filmové nadšení RedLetterMedia. Důkaz, že představa o hloupých amerických divácích je velmi povrchní a i na mainstream se dá dívat bez vypínání mozku. Ne vždy s nimi souhlasím, ale o tom to přece není. 4 a 1/2 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama