Reklama

Reklama

Katy Perry - Teenage Dream

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2010, 3:50 min

Režie:

Woodkid

Kamera:

Paul Laufer

Hudba:

Katy Perry

Hrají:

Katy Perry
(další profese)

Recenze (17)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Panečku, dneska už se tu za krátkometrážní považujou i videoklipy, tím pádem chci na čsfd/imdb všecičko od Die Happy, ať tomu můžu dát plný palby. Katy Perry se jich ode mě bohužel nedočká, leda že by si to přihasila s Fireworkem, ale to by bylo furt maximál za tři :D ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuctové, neoriginálne, sexistické, kde sa mi ani spev nepáči, videoklip je ako zlý amatérsky počin, no útok na pohlavné orgány mužov, keď sa vám prsnatá líčidlami namachlená na oko pekná speváčka začne vyzliekať, tu je. Toto nemôžem brať ako umenie, dalo sa niečo také čakať, je to dosť prvoplánové, komerčné, pre mňa umelé. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle klip nějak nevyhledávám. Katy Perry má podle mě lepší, mnohem lepší písně i klipy než je Teenage Dream. Tohle je taková nechytlavá záležitost, ale celkem z ní sála uvolněnost a pohoda. Klady: písnička se hned neoposlouchá, Katy Perry to v něm jako vždy sluší, hrátky s obrazem. Zápory: znám od interpretky poněkud excesivnější klipy, klip se neblýskne žádným ohromujícím nápadem, písnička, kterou si zrovna opakovaně nepouštím, nenápaditý režijní rukopis. Mé hodnocení: 60% ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Slabší záležitost, ovšem pro úroveň skupiny (slečny do šestnácti let), na jakou video cílí, nadprůměrná záležitost. Perry jako vždycky příjemně ironická. I když tenhle singl má jasný cíl - získat si pubertální posluchačky/divačky, vyšla Perry z takového pokrytectví ještě s grácií. Která holka by nechtěla sexy boxera? No asi každá. Video plní svůj účel, umění to není, ale popkulturní koncept dovedený do zdařeného finále to je určitě. ()

Zajímavosti (1)

  • Píseň je o tehdejším vztahu Katy Perry a Russela Branda. Katy v té době přemýšlela o manželství s Russellem. Vzala si ho v roce 2010, rozvedli se po 14 měsících. (Natally21)

Reklama

Reklama