Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký animovaný příběh nám nabízí pohled do světa, kde být superhrdinou není zrovna dvakrát lehký úkol. Mladému elektrikáři se naskytne příležitost stát se pravým superhrdinou se speciálními schopnostmi. On se kromě záchrany města rozhodne získat srdce krásné dívky. (Segrestor)

Recenze (15)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Síla snímku spočívá nejen v pitoreskní animaci, ale především ve veselém a promyšleném příběhu. Nejdříve sice trochu krade z povídky H. G. Wellse, Superstimulátor, ale pak si jede zcela po své vlastní ose. Pointa je pak skutečně vtipným završením celé této řemeslně zvládnuté legrácky. Autoři snímku jsou absolventy ESMA (Ecole Supérieure des Métiers Artistiques – Škola uměleckých řemesel ve francouzském městě Montpellier a Toulouse). Snímek je možno vidět zde. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo najlepšie študentské dielo aké som kedy videl. CHEM FULL MOVIE...Toto si zaslúži celovečerný animák po tých bullshitoch čo na nás kydajú amíci. Konečne niečo príjemné, európske a zábavné. Hudba je typicky zapadákovská, ako aj celá atmosféra. Hlavný hrdina v meste, kde sa skoro nič nedeje až na pár malinkých výnimiek. A predsa sa rozhodne, že on bude HERO jeho Mady...A záver?? Nemá chybu...http://www.youtube.com/watch?v=hRHbeYZhtgA ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Studentský film, který mě naprosto okouzlil. Animace je přesně podle mého vkusu a po pravdě se mi líbí daleko více než většina animovaných filmů, které jsem poslední dobou viděl. V originalitě a vtipnosti příběhu je taky úplně někde jinde. Jde vidět, že když vás něco baví a nemáte starosti z toho jaký bude mít film úspěch a kolik vydělá, může vzniknout něco originálního a zábavné. Těch 9 minut, které film má je naprosto dostačujících, myslím, že kdyby se někdo pokusil na tohle téma natočit celovečerní film, tak by to nemělo takový úspěch a byla by to nuda. Doufám, že tvůrci neřekli poslední slovo a chystají další snímek. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Mí drazí Frantíci, drže se prosím klasické animace, nejlépe s lehkou dávkou sebeironie a melancholie (např. celovečerní /Trio z Belleville, nebo Iluzionista), vždyť už samotná francouzština k parodii na komiksárny odehrávající se v typizovaném americkém micro městečku působí asi jako výstava Mikoláše Alše uprostřed Los Angelské chudinské čtvrti plné latinos gangos. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Prostě zbožňuju jakýkoliv snímek se superhrdiny, zvláště když jsou humorné povahy. Tady je to ale bohužel slabší, ovšem ne zdaleka špatné. Několik scén mi vykouzlilo úsměv (ale právě jen lehký úsměv) na tváři. Nejlepší byl samotný konec. Trochu nechápu proč je francouzský snímek, kde se mluví francouzsky, zasazený do Texasu a hraje tam kovbojská hudba - trochu neadekvátní a snižuje to celkový dojem tohoto minianimáku. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=-q__WsTLp5I ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama