Reklama

Reklama

Enter the Metro

všechny plakáty
Krátkometrážní / Katastrofický / Thriller / Horor
Ukrajina, 2012, 4 min

Obsahy(1)

Moskevské metro. To je jediné místo, kde se dá přežít atomový výbuch. Vojáci připraveni dole pod Moskvou jen čekají na signál, kdy zazní nukleární siréna a atomová bomba sežehne vše na povrchu zemském. To způsobí studená válka v Rusku v roce 2013. Trailer nás láká ke hře Metro: Last Light, kteréhož děj se odehrává 20 let poté, v moskevském metru a hlavní postavou je už v traileru zmiňovaný Artyom. (Sayko)

(více)

Recenze (6)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Síce sa tam nič nového a zaujímavého neudialo (samozrejme okrem výbuchu samozrejme) ale každý kto Metro hral resp. čítal knihu musí aspoň trošku oceniť tento trailer. Je to dobrá predzvesť filmu, ak to zvládli Ukrajinci hádam to zvládnu i tí skúsenejší vo svete filmu. I keď občas prekvapia i tí neskúsení a skúsení sklamú. Teraz ostáva len polemizovať či to škvŕňa bolo Arťom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hru Metro 2033 jsem samozřejmě hrál (ostatní díly však už nikoliv), takže mě tento hraný krátkometrážní snímek, který nám ukáže, cože se odehrálo krátce před uzavřením bran do moskevského metra roku 2013, samozřejmě potěšil. Tvůrci to zvládli s přehledem, mělo to dobrou atmosféru a je jen otázkou, „kdopak že to byl ten prcek v plínkách“, i když si myslím, že je to jasné… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Uprednostňované sú samozrejme deti, ale aj blonďavé zazobané modelky, ktoré budú pre nový svet tou pravou hodnotou. Ale čo už, zmierme sa s tým. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Prequel k hernímu zpracování Metra 2033. Na to, že se jedná pouze o lákadlo na druhé pokračování se verze s herci povedla na výbornou. Nevídatelná atmosféra ve čtyřech minutách! ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Upoutávka na hru Metro: Last Light byla podána tak, že má divák sto chutí jít hned hrát! Neskutečně podaná atmosféra ve 4 minutách. Artyom, over there! ()

Reklama

Reklama