Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všeuměl Ivan Vodochodský ukáže v pořadu vysílaného na TV Nova zaručené tipy na to nejlepší grilování. Díky pořadu Grilování s Vodouchem můžete ochutnat jednoduché i složitější recepty, které právě Ivan Vodochodský připraví. (Paity)

Recenze (30)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Co takhle ugrilovat Vodouše a jemu podobné individua pěkně do zlatova to by bylo žrádlo že? Jde jen o to, kdo by to pak žral, já tenhle druh pořadu rozhodně nežeru. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ivan Vodomrdský je známý svojí absolutní zahleděností do vlastní tlusté prdele, proto je každý pořad do kterého se nasere, odpad už z principu. Jsem z Hradce, do kterého se tohle sele přestěhovalo aby svého času dělalo kulisáka v divadle (na víc neměl i když chtěl být herec), proto se mi pod ruku pochopitelně dostaly výpovědi očitých svědků, kteří přišli do kontaktu s jeho tlustým egem. Tohle smradlavé upocené prase je schopné zcela vážně žádat po barmankách (v divadle), ať mu ukážou kozy a když se vší slušností odmítnout, řekne, že jsou to stejně ploché krávy a on o nic nepřišel (Casanova jeden). Dost ale k mému subjektivnímu hodnocení tohoto čuráka. Grilování s Vodouchem je jen další ubohou snahou extrémně zadlužené Novy, konkurovat Primě v kuchařských show. Zatímco na Primě Ital představuje středomořské speciality a provází diváka po nejrůznějších koutech Itálie, Vodomrdský griluje párky pro "hvězdné" děti (hosty) z Ordinace v růžové zahradě. Porovnat to například s "Šéfem na grilu" snad v rámci uchování důstojnosti Vodomrdského ani nejde. Zatímco Pohlreich ukazuje jak se griluje zdravě a dobře, Vodomrdský podlévá žebírka Coca-Colou a worchestrem. Jako vrchol svého umu pak představí grilované špekáčky a jeho prasečíma rukama prohmataný těstovinový salát. Pokud mají kuchařské pořady v člověku vyvolat chuť k jídlu, pořad Vodomrdského v člověku vyvolá spíše chuť na zblití. Jestli tohle čteš ty tlustý prase, zabal to a jdi spáchat sebevraždu, případně se vrať k vaření ke Gondíkům, tam přesně zapadáš... 0% ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vado, nová dimenze televizního vaření! Už to není tak, že Bohdalka se patlá v míse se žrádlem a někde za kamerou stojí nervózní kuchař, který posuňky a vrásky pokrytým obličejem naznačuje, kam táhnout to rozinkové těsto. Ne. Teď už je to jinak. Nějaký bodrý cvalda se v tom matlá sám a skupinka druhořadých herců na něj jen tupě zírá, občas si do toho hrábnou sami. Například jeden zcela brilantně vymačká nějaký hořčičný zvratek z Globusu do mísy, kde už jiný před ním nastříkal cosi… Ne. Nevaří se (negriluje) tak, aby pořad vytřel zrak konkurenci. Ne. Jede zcela dle standardu nováckého bahenního podprůměru. A to není vše. Divák ihned zjistí, že tady nejde o žádné michelinské kulinaření. Ugrilovat karbanátkové hovno s párkem dokáže každý. Pochcat to kečupem může jen diletant a celou tu sračku pak máchat v coca cole jen proto, že je tato nadnárodní fabrika na přeslazenou vodu z louže sponzorem pořadu, dovede jen idiot. Budiž ale idiotovi obhajobou, že asi prostě musí… no, já bych to nedělal ani za dozlatova grilované tele. Pořad zcela odpudivý provedením, agilním kuchařem Narcisem Cvaldou a především výběrem nezajímavých hostů. Svým formátem mohl být přitom úspěšný. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Teď se pořádně nažerem, přitom jsme to mohli v klidu udělat s grácií. I když tady nejde o lovení prestižních michelinských hvězd a snahou je na televizní obrazovku přenést letní pohodu s grilováním, nemusíme v každém třetím záběru vidět v plné nahotě, kdo to celé sponzoruje. Tak či onak, teď to svými tlustými špinavými prackami pořádně promíchám, přiliju půl lahve kečupu a bude to mňamka. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Když se vám do rohovky zarazí kousek asfaltu, který musí očařka vyšprtnout ošklivě ostrým nástrojem, můžete skončit jako já - s okem ulepeným od framykoinu a slz, neschopní číst, neschopní čumět do monitoru déle než pár minut v kuse, neschopní být na slunci nebo ve větru, zkrátka jen sedět či ležet jako kraví lejno u televize a víceméně poslouchat, co se v ní děje. To se dozvíte věci! Kupříkladu takové "Grilování s Vošoustem", to byla lahůdka! Necharismatická bečka sádla je na zahradě s trojicí juvenilních párů a chystá jim žranici - buřty s hořčicí, cibulí a pivem, umaštěný zeleninový salát hňahňaný holýma rukama, žebírka s colou a protože je to všechno poživatelné asi jako dort od pejska a kočičky, všichni přítomní si masné karcinogeny na konci hojně oplácají kečupem "vyrobeným ze skutečných rajčat" Kand (pořad je pravděpodobně sponzorován touto značkou). Dobrá, žrádlo z tohoto "kulinářského" pořadu stojí zjevně za vyližprdel - a co zábava? Hurá, tak ta je ještě horší, přesněji žádná! Tuhle jsem na zahradě rozšlápla slimáka a koukat, jak z něj vytéká nažloutlý vnitřek, bylo chutnější i záživnější než "Grilování s Vošoustem". Hvězdičku dávám ze dvou důvodů: 1) napadl mě během pořadu recept na večeři, co stojí za vyzkoušení, 2) ze soucitu. Chválabohům, že se rohovka hojí rychle! 10% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

To je piča tlustá a neupřímný extra zmrd, co diváky v upoutávce krmí, jaký je to extra vyvedený pořad. At tě u toho grilování mrdne obézní šeredo. Šulína si ugriluj, tedy jestli pod tím panděrem nějakýho najdeš. 0% ()

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, dobry, vcera jsem si pln ocekavani dal prvni polovinu pilotniho dilu, nakroceno ma dobre, jen pevne verim, ze tvurci i Vodouch trochu pritlaci na pilu, aby byly dalsi dily jeste dementnejsi a mohly se pravem take radit do postmoderni alternativy:-) ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Ááá, další socky, co chtěj vařit na kameru... Cool, cool, cool... já jen čekám na tu svou vysněnou reality show o sraní... ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem nově na Nově zjistila, že Coca-cola je kromě odrezování šroubků, čištění odpadů a míchání s rumem vhodná i k marinování masa. Laik se diví, odborník žasne! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli chcete být obézní jako Ivan Vodochodský, tak se stravujte podle něj. Nemám příliš v lásce tyhle všeuměly. Všechno viděli, všude byli dvakrát, hrají, zpívají, vaří a vše tak nějak průměrně. ()

Milwa odpad!

všechny recenze uživatele

tak jestli něco nesnáším, tak inscenovanou familiérní atmosféru....tohle fakt nefunguje, měla jsem se raději koukat na Itala:( ()

Hopi odpad!

všechny recenze uživatele

Pejsek s kočičkou pekli dort, Vodochodský griloval. Výsledek je stejný, jen měl navíc nedoučeného kuchaře jako pomocníka. Grilovat maso v Cole nebo maso zalít směsí piva a kečupu, mít mleté maso obarvené do růžova jak dětská prdelka a chrochtat si, jak nakoupil kvalitní suroviny a na závěr si hotové maso na talíři zalít pořádně kečupem, aby bylo poživatelné. Zažít to doma na zahradě - proč ne. Ale jako pořad do televize? Ale když nad tím tak přemýšlím, musím odebrat jednu jedinou, malou, bezvýznamnou hvězdičku a dát odpad. Má tam jednoho hlavního hosta, v prvním dílu Kristýnu Leichtovou - ale úplně zbytečně! Párkrát prohodila pár slov a byla tam jen na okrasu a jako pomocnice. Taky ji mohli nechat připravit něco jejího když už tam je, ne jen přicmrndávat. Škoda. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

No, i když nesnáším "Vodoucha" a i když je mi jasné, jak tento pořad vzniknul-totiž, že je to jen ubohá a velice povrchní "konkurence" pro Šéfa na grilu-, zatím dávám dvě hvězdičky. Jednu, kterou pravděpodobně velice rychle odeberu, za hosty, Leichtová a Ondřej jsou zkrátka velmi sympatičtí. Nicméně si dovedu představit, jaké další "celebrity" se v tomto pořadu objeví a jsem připraven na to reagovat hodnocením. Druhou hvězdu dávám řekněme za určitou motivaci lidí ke grilování. Dlouhou dobu to byl v této zemi velmi opomíjený koníček, což je škoda. Češi jsou přecejen dost líný a pohodlný národ a tak vše, co přispěje k tomu, že si uvědomí, že nemusí žrát sračky a že grilovat se dají i jiné věci, než buřty, a není to žádná velká věda, považuji za celkem prospěšné a domnívám se, že i tento pořad může mit takovouto zásluhu (asi miniaturní, ale přece). No, snad nejsem moc naivní... ()

sarkareifova odpad!

všechny recenze uživatele

To je furt dokola! Nejdřív to žačalo Prostřenem, Ano Šéfa a skončilo to u Grilování s Vodouchem. Když sem na to jednou koukala tak griloval maso, které právě vyndal z obalu a pak k tomu udělal jenom česnekovej dresing, kterej umí udělat každej. A to bylo všechno. Natočení muselo stát hodně peněz a vznikla další kravina!! ()

fililipekk odpad!

všechny recenze uživatele

Lepší je koukat se do zdi. Marně se sám sebe ptám jak je možné, že se to opravdu vysílá. Ten chlap neví vůbec nic, natož něco o jídle, o tom ví akorát tak jak ho sežrat, což je na něm vidět. Píchněte to prase do žeber a vyhoďte ho, v televizi nemají takové kreatury co pohledávat. A Nově opět ve stoje tleskám co dokáže ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som s vypätím síl jeden diel a aj ten mi stačil na to, aby som zistil, že podobný sajrajt aký dáva na to chudák mäso, dostanem už hotové, zabalené, v hypermarkete. Inými slovami 3x lacnejšie dosratie sa. Spojenie TV Nova a jedla je už samé o sebe veľkou výstrahou, že tu sa skutočne zas nebude variť... ()

*Fish* 

všechny recenze uživatele

Měl jsem možnost kouknout na posledních 20 minut pořadu "Grilování s Vodouchem". Nemohu se zbavit dojmu, že pan Vodochodský, ačkoliv možná umí vařit, v pořadu moc kecá a málo vaři. Asi to nebude chyba jeho, ale dramaturga, nicméně je vidět, jak se některé pořady stále nemohou zbavit takového hávu, jaký tady byl před dvaceti lety. A proti product placementu nic nemám, když ale během té čtvrthodinky zazní slovo kečup asi 20x a pokaždé je doprovázeno detailním záběrem a komentářem všech zúčastněných (kteří v pořadu dle mého akorát překážejí), je už toho moc. Naproti tomu, když zhodnotím další pořad "Léto s Italem" na Primě (kterému se Nova očividně snaží konkurovat), jsme někde jinde. Klasik by řekl, že se v Létě s Italem také moc kecá a málo vaří, nicméně trochu v jiné rovině. V grilování s Vodouchem se dozvídáme mnoho věcí ohledně Ládika a jeho kečupu, v Létě s Italem se dozvídáme něco o Itálii, italské kultuře a dalším. Mně je rozhodně sympatičtější to druhé. Pamětnící si možná vzpomenou na pořady Keitha Floyda (Floyd na cestách, Floyd ve středomoří atp.), kde se pan Floyd "potuloval" po světě se svou mobilní kuchyní a vždy v dané zemi/lokalitě vařil místní speciality. Tento pořad je možná to, co mě jako malého přivedlo k vaření a také to, co se možná Prima snažila, dle mého prozatím úspěšně, napodobit. V kontrastu toho jen nepochopím, jak stejná TV může vysílat Léto s Italem a zároveň Česko na talíři... asi je to opravdu o cílových skupinách a některé obecenstvo paní Šinkorová stabilně přivábí před TV obrazovky ;) Hopi: K buřtům na pivo kečup i pivo vaří, nicméně nechápu, proč bych měl bučty na pivu v pekáči dělat na grilu. Milwa: Přesně tak, atmosféra šílená. Všichni tam akorát překáželi, Pohlreich ví, proč griloval sám. Měl co divákům říct a nepotřeboval tam pět minut vysvětlovat, jak natírat špěkáček hořčicí. ()

Reklama

Reklama