Reklama

Reklama

Mahó senši Louie

(seriál)
  • Japonsko 魔法戦士リウイ (více)
Japonsko, 2001, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Rjó Mizuno (kniha)

Kamera:

Jóhei Suzuki

Hudba:

Kendži Kawai

Hrají:

Kacujuki Koniši, Minami Takajama, Kikuko Inoue, Tomoko Kawakami, Akiko Jadžima, Fumiko Orikasa, Šin'ičiró Miki, Kódži Jusa, Miju Macuki, Rjóka Juzuki (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Louie je čarodej, ktorý sa nad štúdiom príliš hlavu neláme a skôr ako mágiu používa radšej päste. Neváha a pridá sa ako čarodej k trojici dobrodružiek, ktoré ho prijmú len z nutnosti (a v prípade kňažnej „proti jej vôli“). Tak sa začína ich zábavná cesta za pokladmi. (JohnyTrava)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná fantasy s docela dobrým humorem a některými docela zajímavými postavami. Trochu se to podobá Slayers, nebo Gokudovi, ale jejich kvalitám se Louie pouze velmi vzdáleně přibližuje. Ovšem i tak jsem neměl sebemenší problém tohle anime sledovat. Když to sečtu, tak jsou to u mě hodně slabé 4* takových 6,5/10... ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

No začal som to sledovať s istými obavami, ktoré mi zostali po dopozeraní Lodossu, kedže ide o rovnaké univerzum. Našťastie sa tentokrát nenaplnili. Aj keď Luí svet nezboril, no ukázal aspoň ako by to malo vyzerať, keď sa ťahá z takého materiálu. A síce namiesto epického vyprávania spletitého sveta, ráznou komédiou epizodického charakteru (teda až na záver). Netvrdím, že to človeka ťahá v pred, kedže kvalita dielov(epizód) je raz vyššia inokedy nižšia a dosť závisí od toho, ako si obľúbite postavy, čo sa mne moc nedarilo, snáď až na chamtivú Merrill. Klepšiemu ide aj vydarená grafika no po hudobnej stránke je to nemastné neslané. Bohužiaľ pri hodnotení prihliadnem k porovnaniu s mojimi obľúbenými Slayersmi, ktorí sú de facto z podobného súdka, takže len niečo okolo 7 bodov. ()

Reklama

Reklama