Reklama

Reklama

Zápisky mladého doktora

(seriál)
  • Česko Zápisky mladého lékaře (více)
TV spot

Série(2) / Epizody(8)

Své minulosti neuniknete. Někdy to platí i o budoucnosti. Jon Hamm a Daniel Radcliffe hrají v seriálu inspirovaném dílem ruského spisovatele Michaila Bulgakova. První řada se zaměřuje na doktora Vladimira Bomgarda ve středním věku, který rozjímá o době, kdy jako mladý doktor pracoval v místní nemocnici na malé ruské vesnici Murjevu v době Ruské revoluce. V druhé řadě tohoto komediálního dramatu se píše rok 1918 a Rusko prochází občanskou válkou. Mladý doktor se potýká s nezvladatelnou závislostí na morfinu. Pod kritickým pohledem svého staršího já se mladý doktor pokouší vyrovnat se životem v nemocnici a s úsilím svého zdravotnického personálu, s občanskou válkou a s rozptýlením, které pro něj představuje překrásná mladá aristokratka Nataša. Díky vynikajícím hereckým výkonům všech zúčastněných nabízí tento seriál jedinečné a realistické ztvárnění Bulgakova díla. (Viasat)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2012) (S01) 

Když vidím tady ty vysoká hodnocení (79%)... no jsem v menšině. Kdyby to mělo jinou formu a nebralo se to tak vážně, tak by mi to vyhovovalo víc. Ten humor mi není cizí, ale v této drsné (hlavně vizuální) formě ho prostě nedávám a vážnější linku bych brala v případě, že by tam byla jen ona. ()

Epizoda 1 (2012) (S01E01) 

Je to něco jiného... ale přiznám se, že veškerá pozitiva, která jsem se tam snažila najít, zastínilo vytrhávání zubu. Fujtajbl! ()

Epizoda 2 (2012) (S01E02) 

Asi to nebude můj šálek kávy. Já chápu, proč to má být vtipný. Ale místo, čas, realističnost mi nějak nedovoluje se smát. ()

Epizoda 3 (2012) (S01E03) 

,,Bylo by hezké se odtud dostat... třeba jen na den. Vidět památky." A já tímto dílem končím. ()

Reklama

Reklama