Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Recenze (512)

Cival 

všechny recenze uživatele

Skvělá bláznivá komedie s nezapomenutelným géniem Funesem/Filipovským v hlavní roli. Určitě nejlepší kus celé série a snad i špička Funésovy filmografie. Další Četníci z jedničky už čerpají až příliš - humor se opakuje po kružnicích a jednotlivé osnovy skečů se až nepříjemně často opakují. Proto je St. Tropez jedničkou. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Zase jedna nestárnoucí klasika - vynikající Luis de Funés, Michel Galabru a i všichni ostatní. Popravdě - od tohohle filmu si nedokážu pana Funése představit jako povahově jiného než je strážník - teď nevím, jak se to píše - Cruchot?. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak záčatek slavného četníka ze St. Tropez je současně začátkem neuvěřitelné humorných griomas ,dialogů a scén. Dámy a pánové četník Cruchot přijel zatočit se zločinem na francouzskou riviéru . Nám tím zatočí pěkně s bránicí. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V 70. letech patřily "četnické" komedie k tomu nejlepšímu, co se u nás promítalo. Dneska už je jejich humor trochu vybledlý a ohraný, ale přesto ještě dokážou pobavit další diváky z mladších generací. Já se u nich spíše jen shovívavě usmívám, i když se přiznám, že dabing F.Filipovského je stále nakažlivý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet FRF1,350,000 ║Tržby Celosvetovo $3,900,000║Návštevnosť: 7,800,000(Francúzsko)║ Klenot, klasika čo neomrzí. /90%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Lous De Funes mistr vtipu a komedie. Nemůžu si pomoci, ale skroo každá jeho komedie je jasných 5*. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Přichází léto (2005) a některá z televizí nám opět servíruje neopakovatelně komická dobrodružství osádky četnické stanice v Saint Tropez. Upřímně jsem se ale letos těšil spíše na trilogii Fantomas. Přes spoustu vedlejších postav zde hlavní postavičku nikdo nepřehlédne - četník Cruchot v podání nezapomenutelného Louis De Funés. Napoprvé se zde se všemi hezka seznámíme a poznáme i krásnou dceru Cruchota - Nicole - kolem ní se bude točit nejeden problém.. Neopakovatelné salvy smíchu a hlavně premiérové shlédnutí a poté dalších deset stojí za to. Prostě - v jednoduchosti je síla!.. :-) 90%. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Nejživější, energií nejnabytější a nejnebezpečnější Louis De Funès, jakého znám. Prvních, řekněme pět, zhlédnutí nám nezbývá, než se popadat za břicha,a poté, když už známe všechny geniální scénky nazpaměť, musíme stále více obdivovat skutečně smrtící výkon, jakého se tady menší, podsaditý, četníček s vysokým čelem dopustil. Jako by toho nebylo málo, je osazenstvo místní četnické stanice složeno naprosto nepřekonatelně, kdy Funèmu zdatně sekundují Michel Galabru a Jean Lefebvre, kteří všichni dohromady umí zatočit se všemi neplechy páchajícími neřády, nudisty a ostatními zločinci tak, jak si zasluhují. Snad jen ta představa "plážového" života francouzské nové mládeže časem trochu vyčpěla. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi dil o cetnicich. Zatah na nudisty nema chybu. Jeden z Funesovo nej filmu a asi zivotni role cetniku jak Funese tak Galabru. Na tenhle film se da divat furt, proste vyborna komedie. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduchá komedie, která stojí od A do Z na komice Louise DeFunés, což v tomto případě vyšlo. Ale nebylo to tak vždycky... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

První a nejlepší četník. Louis de Funes (sním nezapomenutelný dabing Františka FIlipovské) ve své patrně nejslavnější roli chaotického a stále řvoucího četníka. Zdárně mu sekundují Michel Galabrua a Jean Lefebvre. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

První díl ze sérii "četníků" byl jednoznačně nejlepší. Měl jsem to zafixováno jako neskutečnou srandu a teď, když už mi je dávno -náct pryč, tak to tak nevidím. Ale zábava dobrá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sem se mi dívejte. Vždycky sem." Nástup strážmistra Cruchota byl impozantní. Žádný zločin zkrátka nesmí zůstat nevyřešen a je jedno, zda se jedná o kradenou drůbež, pytláctví nebo zákeřné nudisty. Od Cruchota se zkrátka dá hodně naučit a já jsem rád, že mi vysvětlil kontradikci zásady a nacvičil se mnou klešťový obchvat. S Cruchotem prostě je zábava, jeho fantazírující dcerka Nicole je k zulíbání, buzerovaní četníci nemají chybu, jeptišku za volantem vyslal na silnici sám Bůh a pokud se jednou vydám na francouzskou riviéru, tak jedině s písní Dou-liou Dou-liou Saint Tropez na rtech. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Sentimentální četník je četník, který mě znepokojuje. Jeden z mála de Funésových filmů, na který se vždycky rád podívám. Ostatní díly obávám se zkoušku času tak dobře neustály. ()

Reklama

Reklama