Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Recenze (240)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice příběh trochu stagnuje mezi jeho předchůdci nebo resp. až do doby, kdy se objeví v klášteře...do té doby je to výborné,ale pohled na ty nevychované a nucené děti mi přišel až příliš fantaskní a zabíhal až do krajností. Také je to poslední díl s opravdu původní partou, ze které nakonec zůstane jen Cruchot a Gerber. Stále je to velice slušný četník a rozhodně ne nejhorší a vtipné je to stále dosti. Scéna s hipísáky to potvrzuje sama za sebe. --- Já jsem Barbara a přijela sem z Rotterdamu - Já jsem Ludva ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,000,000Návštevnosť: 4,870,000(Francúzsko)/80%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Napočtvrté přichází druhý nejlepší gag Četnické série a tím je nezapomenutelné žádání kněze o peníze na novou střechu kostela - respektive dokonalé grimasy Louis De Funés. Poté je četnická osádka stanice v Saint Tropez vystřídána mladší generaci a všichni staří přátelé odchází do nuceného důchodu. Ovšem pro „záchranu“ paměti kamaráda Fugase si opět obléknou uniformy a prožijí neskutečná 'trip' dobrodružství. Z nich je asi nejvtipnější epizoda s hipíky v jejich drogovém doupěti.. 80%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tehle dil uz je krapet slabsi, hlavne co se tyce mnozstvi foru, precejen je to vic dobrodruzny. Navic cetnici v podstate ani nejsou cetnici a ze zacatku trochu trva, nez se film rozjede. Ale precejen se tu par dobrejch foru najde a ten zbytek zachrani herci, takze to nakonec na 4* bude. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený díl, v němž to staroušci Funés a Galabru parádně roztočili. Poslední díl, ve kterém se jejich podřízení vyskytují v plné sestavě. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Druhý nejzdařilejší díl ze všech (hned po tom prvním, samozřejmě). Louis de Funés převlečený za hipíka mě rozesmívá dodnes:-) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Četník ve výslužbě aneb dojezdy pro hvězdy. Pánové se snaží seč mohou, hlavně ti v zákulisí, ale z jedné vtipné scény (píšťalky) se jeden celý film, navíc s tak slavnými předchůdci, prostě neuvaří. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ohraná písnička. Mělo zůstat u tří dílů. Tady je zábava až na posledním místě, jak jinak zdůvodnit jen pár úsměvných scének. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Četníci sú neuveriteľne zábavná klasika a Louis de Funes patril medzi francúzsku hereckú elitu. Toľko senzačných prvoplánových hlášok, zamotaných situácii a iskrivých nápadov. Skvelý liek na potencionálnu depresiu, film, pri ktorom sa neprestanete smiať. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct :-) "Četníci" jsou prostě pro mne jednička! Kromě fenomenálního Louise klasické vynikající herecké obsazení. Četnická stanice v Saint Topez je nejfotografovanější četnickou stanicí na světě :-) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Hodně roztříštěný díl s několika ne moc souvislými zápletkami. Ale celé je to velmi velmi vtipné. 80%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

V porovnani s prvou castou s Cetnikem ze Saint Tropez (1964) bol tento scenaristicky primitivnejsi, ale u mna prevysuje Funesov humor alebo jeho grimasy spolu s dalsimi zandarmi. Takze nech uz sa tam deje cokolvek, je to skvela zabava. Najprv som si myslel, ze Cetnik ve vysluzbe je posledna cast tejto serie, ale o 9 rokov neskor sa natocili aj CETNIK A MIMOZEMSTANE (1979) a posledna cast bola CETNIK A CETNICE (1982)... 09.09.2010 _______ Lous de Funès - (Ludovic Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Lucien Fougasse) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Michel Galabru - (Jerome Gerber) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po maximálním nářezu, ve kterém se náš oblíbený hyperaktivní četník Ludovic Cruchot oženil, je tady ještě jedna výborná podívaná, která je svou kvalitou zhruba na úrovni prvních dvou dílů. Deaktivace atomové bomby, patří možná k mojí nejoblíbenější scéně z celé série. Precizní povolování každého šroubku, vystřídá neřízené Cruchotovo běsnění, když zahlédne svou ženu s jiným mužem. Tohle mě pokaždé rozesměje, stejně jako výslech puberťáků a Gerber zaseklý v mřížích okna. Pořád dobrá zábava z krásného prostředí Saint Tropez a poslední nadprůměrný snímek série. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Starý známy žandár ( z roku 1963) čo velí malému policajnému zboru v juhofrancúzkom prímorskom mestečku Saint Tropez, strážmajster Ludovic Cruchot bol už v New Yorku (1965). V roku 1968 sa oženil. No a na počiatku sedemsediatych rokov dvadsiateho storočia sa ocitol i so svojimi kolegami vo výslužbe. Avšak táto partička ostrieľaných policajtov sa nemieni len tak ľahko vzdať aktívnej služby. Srdcom i duchom sú to stále akcieschopní príslušníci poriadkových síl. O tom je štvrté pokračovanie francúzskej žandárskej komediálnej ságy. Som toho názoru, že je to asi najslabší diel z celej tejto kultovej série. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Moji oblíbení četníci. I dneska mě tenhle díl baví nejvíc. Přidalo se na ztřeštěnosti, ale pořád se to daří kočírovat v rozumný míře. Hlavně pak scéna kdy nasranej Louis kterýmu prdne v kouli zneškodňuje raketu je naprosto best. Vrchol četnické série. Možná to tímhle dílem mělo skončit.75% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Můj velice oblíbený Četník. Úvodní pasáže s farářem nemají chybu, stejně jako lovení pytláka, kdy se Cruchot zakamufluje kapradím. Celé to pokračuje únosem Fugase, kdy jim nudisti unesou auto a naši Četníci se dostávají do drogového doupěte. Se jmény John, Paul, George a Ringo bezvadně zapadnou:) Konec se nese ve zneškodňování rakety. "No ne, to je ale BOMBA!" ()

Reklama

Reklama