Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Recenze (240)

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých slabších dielov, čo je rozhodne škoda. Úvod je totiž geniálny (rovnako i úplný záver), avšak od scény v blázinci dej začína mierne nudiť a človeka sa stráca. De Funes je ale opäť neskutočný. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Dějově jsou Četníci ve výslužbě trochu slabší oproti svým předchůdcům, nicméně druhá půlka filmu opět nabírá na obrátkách a zajede krásně do starých kolejí plných vtipných scén a různých absurdních situací. Scény s hippies a v klášteře jsou nezapomenutelné. Po shlédnutí se přesvědčíme, že do výslužby ještě četníci rozhodně nepatří a mají stále ještě co nabídnout. 8/10. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

S tímto "neúspěchem" čtvrtého pokračování Četníků absolutně nesouhlasím. Louis tady dostal tolik prostoru, kde mohl ukázat svou jedinečnou komiku a to také udělal. Výborný byl také Jean Lefebvre, který simuloval ztrátu paměti. Všechno zafungovalo... Bylo to jak komické, tak i napínavé, každý se musel bát o naše hlavní hrdiny, aby je ti noví nevypátrali. Četník ve výslužbě patří do mé top 3 filmů o četníku Cruchotovi. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejslabší díl z celé série, který mě zkrátka nebaví. Ovšem úvodní scény s anglickým sluhou na zámku nebo s panem farářem jsou legendární a patří možná mezi nejvtipnější scény s Funésem vůbec. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

VELITELI,PROČ JEN JSTE TAK TLUSTEJ ?To je jedna z velké věčiny hlášek s povedeného četnického dílu.TO JE TEDA BOMBA.ŘÍKAL JSTE NĚCO?...HM NE.ALE ANO ŘÍKAL JSTE TO JE TEDA BOMBA.BUĎTE SLUŠNÝ,BUĎTE SLUŠNÝ! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý četník prý už patří do starého železa - už je ve výslužbě! Ale to byl omyl, který Cruchot, Gerber a jeho banda rázně vyvrátí. Nejdříve se s tím snaží smířit, ale penze nikoho moc nebaví. A to se má Cruchot jako v ráji. Ve své pevnosti chytá pytláky, zloděje i staré kamarády. Příběh se rozvíjí, když starý kamarád Fugas ztrácí paměť a naši hrdinové se s ním vypraví ji opět najít. No nebyli by to oni, kdyby se zase nezapletli do něčeho velkého. Takže přes drogové doupě, klášter, prachárnu až po honění nukleární střely. Tak jako v předchozích díle ani v tomto se nebudete nudit. Doporučuji všem se smyslem pro dobrý humor. A jak už se u četníků stává tradicí, hodnotím opět pěti hvězdičkami. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem chtěla prohlásit že Četníci jsou mou srdeční záležitostí. Ale tento díl mě zklamal. Ale naštěstí byl jediný. Ostatní se povedly. Nikdy nezapomenu na četníka ze Saint Tropez a na četníka a mimozemšťané. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Četníci v penzi a pořád mají co dělat. Šéf se tak, trochu zasekl v mřížích. A ty jejich hipisacké oblečky hlavně Funes . Za mě 70% ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Zábava pokračuje v dobrém duchu. Přehlídka doposud odehraných dílů, myslím že zdařile sestavených. Opět se s vervou vrhli do práce která každému smrdí:-) Srovnáme - li četnickou komedii s Funesem a s Potměšilem, tak se to srovnávat ani nedá. I když toto není nejoblíbenejší film serie, nikdy nezlame, scénky vtipné i po několika desetiletích. 83% ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Hnusné vaření z vody - režisér vzal předchozí tři filmy, vystříhal z nich některé dobré scény a slepil dohromady. Části mezi nimi vyplnil vatou, kde ty scény četníci jakoby sledují na promítačce. Debilní vykrádačka. Stejný osud potkal i filmy s Růžovým panterem. Také se mi tímhle filmem definitivně zprotivil Michel Galabru. Jeho herecký výkon, hlavně v druhé půlce filmu, je tak tragický, že by zasloužil Zlatou malinu, pokud by v té době existovala. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Další do sbírky Četníka. Místy se člověk velice zasměje a místy se nudí a hledá vtip tam kde ho najít nemůže. Za scénku s bombou musím dat bezvýhradně +1 hvězdičku, protože ta byla suveréně na celém filmu nejlepší. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Svéhlaví nadřízení se postarají o to, aby byl nejlepší francouzský četnický sbor kvůli věku vyřazen z aktivní služby? Ve výslužbě však vydrží pouhých šest měsíců, po kterých podniknou další dobrodružství buď s novými četníky, s rozmazlenci v klášteře, s hippíky nebo s manželkami, klasické vtípky a zasloužené 4* ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Už trošku ubývají tvůrčí síly. Ale přece jen za zmínku stojí celá pasáž v opiovém doupěti. Funés, zkouřený jako motyka, to se hned tak nevidí. ()

Reklama

Reklama