Reklama

Reklama

Scott and Bailey

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2011–2016), 24 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Ben Foster

Hrají:

Suranne Jones, Lesley Sharp, Nicholas Gleaves, Sean Maguire, Rupert Graves, Vincent Regan, Judith Barker, Louise Delamere, Amelia Bullmore, Sian Breckin (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(33)

Videa (4)

Trailer

Recenze (4)

dalia 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má všechno to, proč jsem si oblíbila britské krimiseriály. Příběhy jsou napínavé, mají spád, postavy jsou přesvědčivé a výborně zahrané. Hlavní hrdiny máme příležitost sledovat nejen po pracovní, ale i po osobní stránce, což nám umožňuje je lépe pochopit a zároveň sledovat jejich vývoj v průběhu seriálu. Nechybí nejrůznější morální dilemata, dobře napsané dialogy a vtipné hlášky. Nejsou zde superhrdinové bez bázně a hany, ale lidé z masa a kostí se svými přednostmi i nedostatky a slabinami, což je činí o to uvěřitelnějšími. Po zhlédnutí všech pěti sérií nemohu dát jinak než plný počet. A škoda, že seriál skončil, bude se mi po něm stýskat a určitě se na něj časem podívám znovu. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Síce som iba v polovici prvej série, ale začínam na tom dosť frčať. Zatiaľ teda dávam 4 a po dopozeraní uvidím...update po dopozeraní poslednej série: Tak ako som na tom približne do konca tretej série frčala, ma na začiatku štvrtej toto nadšenie akosi postupne opúšťalo. Našťastie už sa to schyľovalo ku koncu a posledná piata séria mala len tri časti. Milovníkom kriminálok s hlavou a pätou však môžem naozaj len vrele odporúčať. ()

Reklama

Plastík 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem a propadl jsem tomuto seriálu. Jeden případ v sérii a a vkaždém díle jeden případ sólo a ten je vždy vyřešen. Velmi reálným, a opravdovým způsobem - především vedenými výslechy. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Konverzační vtipné britkrimi, které si na nic nehraje. 1. sezóna - 80%, 2. sezóna - 80%, 3.sezóna - 75%, 4.sezóna - 75%, 5.sezóna - 70%. ()

Galerie (281)

Reklama

Reklama