Reklama

Reklama

Scott and Bailey

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2011–2016), 24 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Ben Foster

Hrají:

Suranne Jones, Lesley Sharp, Nicholas Gleaves, Sean Maguire, Rupert Graves, Vincent Regan, Judith Barker, Louise Delamere, Amelia Bullmore, Sian Breckin (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(33)

Videa (4)

Trailer

Recenze (4)

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Konverzační vtipné britkrimi, které si na nic nehraje. 1. sezóna - 80%, 2. sezóna - 80%, 3.sezóna - 75%, 4.sezóna - 75%, 5.sezóna - 70%. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem a propadl jsem tomuto seriálu. Jeden případ v sérii a a vkaždém díle jeden případ sólo a ten je vždy vyřešen. Velmi reálným, a opravdovým způsobem - především vedenými výslechy. ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Síce som iba v polovici prvej série, ale začínam na tom dosť frčať. Zatiaľ teda dávam 4 a po dopozeraní uvidím...update po dopozeraní poslednej série: Tak ako som na tom približne do konca tretej série frčala, ma na začiatku štvrtej toto nadšenie akosi postupne opúšťalo. Našťastie už sa to schyľovalo ku koncu a posledná piata séria mala len tri časti. Milovníkom kriminálok s hlavou a pätou však môžem naozaj len vrele odporúčať. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál má všechno to, proč jsem si oblíbila britské krimiseriály. Příběhy jsou napínavé, mají spád, postavy jsou přesvědčivé a výborně zahrané. Hlavní hrdiny máme příležitost sledovat nejen po pracovní, ale i po osobní stránce, což nám umožňuje je lépe pochopit a zároveň sledovat jejich vývoj v průběhu seriálu. Nechybí nejrůznější morální dilemata, dobře napsané dialogy a vtipné hlášky. Nejsou zde superhrdinové bez bázně a hany, ale lidé z masa a kostí se svými přednostmi i nedostatky a slabinami, což je činí o to uvěřitelnějšími. Po zhlédnutí všech pěti sérií nemohu dát jinak než plný počet. A škoda, že seriál skončil, bude se mi po něm stýskat a určitě se na něj časem podívám znovu. ()

Galerie (281)

Reklama

Reklama