Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (365)

bloom 

všechny recenze uživatele

Už to není úplně ono. Ukazuje se, že Jean Lefébvre a Christian Marin byli důležitější, než se může zdát. Maurice Rish tam ještě jakž takž zapadá, ale Jean-Pierre Rambal je opravdu trapný. A Maria Mauban Claude Gensac taky nenahradí. Vše tedy zachraňují Michel Galabru a nemocný Louis de Funés. A daří se jim to s proměnlivým úspěchem. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento díl z pestré palety humorných eskapád Četníků ze Saint-Tropez pro mě vždy bude patřit mezi ten nejvýraznější a asi i nejoriginálnější. Francouzští strážci zákona vs. Aliens From Outer Space:) Strážníci mají nyní co dělat s nemilými hosty z jiné galaxie. Urychleně musí vymyslet "Plán 9", jak nad návštěvníky z kosmu vyzrát, protože oni vládnou výbornými a nebezpečnými adaptačními vlastnostmi. Kromě množství legendárních scének (opět nesmí chybět temperamentní "Sestra řidička":) a hlášek má snímek rovněž famózní hudbu. Samotná melodie při přistání létajícího talíře, či kdykoliv přichází hrozba či jeden z "nich" je pro mě naprosto dokonalá a myslím, že by se právem mohla klidně zařadit na špičku "Best Sci-fi Movie Themes." "Šéfe, už tu jsou! Už ho mám! Ten tam dole, to jsem já, to jsem já!", "Váš pan manžel není Váš pan mažel, je to bytost z jiné galaxie, která nosí jeho tvář.", "Máte sklenici?" - "Sklenici?" - "Sklenici." - "Sklenici..."- "Sklenici na..." - "Aha, sklenici." :D ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že jsem dlouhou dobu měl shlédnuty jen 2 díly "četníků". Sain Tropez a Mimozemšťany. První a poslední. Semtam to nejspíš reprízovali, protože na to mám z dětství celkem jasný vzpomínky. Docela rád bych se dozvěděl, proč tenkrát dávali právě jen tyhle dva díly a ty další potom až zpětně později? ... Nemá někdo podobný dojem? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nekompletní mančaft četníků je od tohohle dílu o hvězdičku slabší, nic nepomůže ani mimozemská invaze, která si na rozdíl od amerických představ vybrala o mnoho krásnější místo pro návštěvu. Dvakrát v životě jsem si přál být policajtem a v obou případech za to můžou Četníci. Dost možná to byla právě ta líbací scéna na pláži, která ve mně kdysi probudila zálibu zvanou slabost pro krásné holky. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Proti četníkům ze Saint Tropez stojí identičtí četníci ze Saint Tropez. Jedna z těchto skupin jsou praví popletové uplatňující zákon a ta druhá doputovala z dalekého vesmíru do nepříliš dobře vybraného místa na zemi. Rozeznat je pohledem je nemožné, pouze úder do hlavy zní v jednom případě přirozeně dutě a ve druhém má dutost kovový přízvuk. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Ve scéně, kde Cruchot (Louis de Funès) rozebírá motor auta, vyzdvihne nad kapotu čtyřválcový, vodou chlazený motor. Vůz Citroën Méhari má však ve skutečnosti dvouválcový, vzduchem chlazený motor. (frolish01)
  • Pří jízdě Cruchota (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) před zjevením létajícího talíře je zpětné vnitřní zrcátko orientováno na špatnou stranu, tedy na stranu spolujezdce. (frolish01)

Reklama

Reklama