Reklama

Reklama

Sunlight Jr.

  • Velká Británie Trapped
Trailer

Obsahy(1)

Melissa pracuje jako prodavačka v samoobsluze a žije se svým ochrnutým přítelem Richiem v místním motelu. Nadšený pár se dozví, že čekají dítě, avšak vše se zkomplikuje v okamžiku, kdy Melissa přijde o práci a oba jsou následně vyhozeni z motelu. (Larrysbride)

Recenze (15)

emma53 

všechny recenze uživatele

Moc sympatická dvojka s moc smutným příběhem, ale potenciálně měl podle mě tenhle snímek na víc. Ani Naomi, která byla senzační v roli Melissy, to neutáhla a raději se nebudu zmiňovat i o pár nevěrohodných situacích. Richieho postavu bych přivítala přece jen víc vykreslenou, takhle se mně moc pod kůži nedostal a to je škoda, protože přinejmenším v první polovině filmu na to bylo celkem dost prostoru a Matt je sympaťák, o to víc to zamrzí. Při té bídě v které se pohybovali a kterou jsem jim ani trochu nezáviděla, se přesto velmi často ozývalo zlato sem, zlato tam, ale u mě je to dneska bronz, nedá se nic dělat, na zlato mě Laurie Collyer dostatečně nepřesvědčil. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Že to tomu Lievu Schreiberovi nevadí, kolik už se na jeho partnerce „vystřídalo“ chlapů. Teď se položila do postavy prodavačky v samoobsluze, která přežívá se svým ochrnutým přítelem. A divák jen celou dobu vyčkává, co krutého bude tahle dvojice muset okusit. Režisérka a scenáristka Laurie Collyer debutovala dramatem Sherrybaby, snímkem, který zvítězil na karlovarském festivalu v roce 2006 hlavně díky přesvědčivé Maggii Gyllenhaal v hlavní roli. Hrdinku v těžké životní situaci si Collyer vybírá i podruhé. A znovu nabízí dílo navenek nenápadné a realizačně skromné, po vypravěčské stránce však slušně uvěřitelné. Vyhýbá se doslovnosti, herce nechává rozehrát emocionálně vypjaté situace, diváka drží v pohotovosti i přes monotónní tempo. Zachycuje proces každodenní rutiny páru outsiderů, jejich intimní momenty, hádky, prostě civilně odpozorované situace, které na plátně vyznívají velmi čistě. Jen prostě nepřeskočí do nějakých výjimečnějších vod. A to je s ohledem na herecké kumštýře Naomi Watts a Matta Dillona sakra škoda. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Odnikud nikam. Zdánlivě monotónní filmová exkurze do několikadenního depresívního úseku života dvou ztroskotanců, kteří kromě sexu nemají vůbec nic. Nepřekvapí, několikrát zaujme... celkově se však bohužel nejedná o nic víc než o lacině podbízivý sled temných obrázků pro oči trochu otrlejšího a zrovna se nudícího diváka. A to je málo. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

V tomto filme sa nič poriadne nedeje, len sa v ňom obyčajne žije, možno živorí. Nie príliš šťastne, ale aspoň s trochou lásky ... a šiškami. FILMOVÁ RULETA 2018 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Malá, nezávislá dramatická depka o lásce dvou lidí, která je zkoušená těžkou dobou v chudobě. Škoda, že se film nesnaží být něčím větším než pouhou depresí a zkoušením výdrže obou hlavních postav. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Takový typický festivalový film o rodině ze střední vrstvy. Začátek mi přišel moc zdlouhavý, jinak v podstatě film s malým množstvím děje, který vyzdvihuje Naomi a Matt. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočná sociálna dráma - no treba uznať, že poriadne depresívna! Zo začiatku to vyzeralo zaujímavo, ale ten dej bol strašne chabý a doslova únavný. A pritom existencionálny potenciál sa doslova núkal na precítenejšie spracovanie. Väčšina postáv pôsobila príliš chladno a ani dialógy neboli zrovna nejaké očarujúce. Z môjho pohľadu celkom sklamanie, keďže vzhľadom vysokým hodnoteniam a lákavému popisu som si od toho sľuboval skvelý film, no bohužiaľ som sa nedočkal. Ako vravím - príliš statické, chladné, nevýrazné... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Dráma o tom ako dokáže byť život s*urvene blbý. Herecké obsadenie aj ich výkony sú viac než solídne a dej, ktorý zväčša prešľapuje na mieste a raz za čas spraví dáky ten krôčik dopredu, vlastne vystihuje realitu života v ktorom sa musia potácať ľudia, ktorí majú ledva čo do úst, ale nevzdávajúc kráčajú, (alebo sa aspoň snažia) naprieč prekážkam, v ústrety svojmu osudu.Film ako taký ma síce neoslovil, avšak dokázal plnohodnotne zobraziť osud skúšaných ľudí na mizine ( na jej pokraji) a to dokážem oceniť. ()

danoo 

všechny recenze uživatele

Väščinu divákov evidentne upútal všadeprítomný depresívny rozmer, ale je to skôr o tom ako skvelí herci zachránili druhotriedny film... ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Strašlivá nuda. Film, v ktorom sa prakticky nič nedeje. Respektíve deje, ale mne to prišlo ako keby sme sa vrámci filmu nikam neposúvali. A postavy, napriek tomu, že život ľahký nemajú, sympatické vôbec nie sú. Filmy o white trash sú pre mňa ťažko stráviteľné, no byť to kvalitné tak to určite ocením. ()

Hartigan 

všechny recenze uživatele

Proč má většina těch lepších hereček ve zvyku se svlékat do naha pouze v nízkorozpočtových filmech? Naomi Watts se taky nezachovala jinak a před nastávající padesátkou nám znovu odprezentovala svoje cecíky se zadečkem. Za dva týdny si ale na nic jinýho nevzpomenu. Jako drama Sunlight Jr. prostě nezafungovalo. Upocených 50% za již zmíněnou nahotu a Dillona. ()

Wann 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem chtěl vidět hlavně kvuli mé oblíbené Naomi a taky kvuli Normanu Reedusovi. Byl jsem lehce zklamán že "Daryl" tu moc často nevystupoval ale za to Naomi byla božská ( jako vždy ). Hodně depresivní atmosféra malého městečka se mi dost líbila, tak to mam rád. Jinak solidní drama s realistickým příběhem prostých lidí... ()

Reklama

Reklama