Reklama

Reklama

Krueger (A Tale from Elm Street)

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor
USA, 2011, 10 min

Obsahy(1)

V 70. letech 20. století po řadě strašných vražd malých dětí je masový vrah Fred Krueger konečně zadržen policií. K výslechu s ním usedá Poručík Donald Thompson, který chce od Kruegera sepsané přiznání o jeho hrůzných činech. Dostane Freddovo přiznání, nebo ještě něco víc? (pankreminek)

Recenze (17)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Freddyho poslední mord anebo ho už zamordovali nadobro amatérským přístupem a následným diletantským zpracováním? To bylo hodně dlouhých deset minut. Chápu, že některý tvůrce by se rád dočkal další verze s démonickým vrahem a protože ta je v nedohlednu, rozhodne to vzít do svých rukou a natočí krátkometrážní film ve kterém Freddy nemá znetvořenou tvář a po vyřízení své poslední oběti se dostane k policejnímu výslechu. Jenže sledujte tu hrůzu s herci kdy představitel Kruegera Roberto Lombardi připomíná Jaroslava Sypala s přelivem. Věřím, že zmíněný Sypal by to zahrál mnohem lépe než tuhle etudu plnou plácání zvládli dva herci, co si jen myslí, jak umí hrát. Pochopitelně stačilo se podívat za kolik "babek" je to natočené a máte ušetřených deset minut o ničem. Nápad by možná fungoval, ale to by se to muselo kompletně předělat a ujat se námětu někdo schopný. Tahle možnost ovšem zcela jistě nepřipadá v úvahu. Mé hodnocení: 0% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérská sračka , kde se policejní důstojník a ´´charismatický´´ představitel ještě neopáleného Kruegera předhánějí v tom, kdo z nich vypustí z huby klišovitější blábol aby mohli dokázat, že amatérský tvůrce tohodle braku by si zasloužil navštívit ve snu a to hned doublem Haley/Englund. Když už točíte nějakou poctu hororovým klasikám a máte na to prostředky, snažte se aby divákovi nepřišlo deset minut stopáže jako věčnost. Ubohé. 0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nedám odpad jen díky tomu začátku. Alespoň v něm jsem totiž cítil náznaky pokusu vytvořit atmosféru. Jakmile se však děj přesune do výslechové místnosti a ve dveřích se objeví „detektiv Thompson „ šlo všechno zajímavé do kytek. Slovní potyčka obou postav je tak nudná, že jsem v duchu čekal, kdy mu Freddy konečně poupraví svými břity ty hrozné kotletky, ale ono nic. Vzhledem k tomu, že to točil Notarile, tak jsem čekal něco mnohem lepšího. Zklamal chlapec… ()

Litsarch odpad!

všechny recenze uživatele

Naskytá se otázka, za tvůrci tohle natočili jako posměch nebo jako poctu. Jestli jako posměch, tak to lepší být nemohlo. Jestli jako poctu, tak jim přeji hezké sny... S Fredym... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na nespáleného, žijúceho Freddyho vo vypočúvacej miestnosti, kde ho niekto 7 minút presviedča, aby svoje hriechy priznal, pričom sú obaja necharizmatický ozembuchovia, je pre fanúšika Elm Street viac ako bolestivé. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, slušný dialogy, fajn týpci, co přehrávaj tak akorát, jen bych zvolil nějaký obrazový filtr, aby to mělo víc filmový feeling. "Pojď ke strýčkovi Freddymu..." :) ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Začátek velice dobrý, ale pak nic moc výslech, který vedl k tomu, že Krueger je šílenej a to přeci víme. Jinak herec se do role Freddyho hodí a je vidět i snaha o atmosféru, takže já jsem celkem spokojen. ()

cinemag 

všechny recenze uživatele

Začátek je dobrý. U výslechu však herci hrozně přehrávají. Lacinost je příliš patrná. Po příběhové stránce reálné, jen si dokážu představit takový celý film. 3* ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý amatérský snímek který se z podstatné části odehrává u výslechu. někdo by si řekl že nuda, ale pro fanoušky série to byla opravdu zábava, Freddy byl skvěle zahraný a dobře vystihli jeho charakter, nechyběly tam ani ty známé hlášky. 4* ()

FREEWHEELER odpad!

všechny recenze uživatele

HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS HUMUS misia splnená ()

Reklama

Reklama