Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Recenze (234)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se rozhodli oženit Cruchota s požehnáním veřejnosti a vyšlo jim to. Všem. Starého kozla novým kouskům nenaučíš, ale oživit sérii vztahem vdovec-vdova a vdova-dcera, potažmo všech tří dohromady, se jeví jako dobré. Navíc intermezzo s ctižádostivostí a důstojnickými zkouškami stojí zato. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší díl ze série četníků. Funes zde je oproti jiným jeho rolím tak trochu lidštější...ale i tak skvělý. Vtípky se hrnou jeden za druhym a film pobaví i po několikerém shlédnutím. Scénka, kde je Funes povýšen je naprosto fantastická a je vidět, že si ji vychutnává opravdu náramně a Gerber skládá báseň za básní. Až do doby, kdy zjistí, že se spletou a povýšení předají Gerberovi a Cruchotovi odeberou. Zdárný příklad francouzské komedie tehdejší doby. --- Co to bylo za divadlo? Vy jste nabytý statickou elektřinou... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,400,000Návštevnosť: 6,828,000 (Francúzsko)/80%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Já bych si tu jeho ženu teda určitě nevzal, ale zase která by si vzala jeho? Chudák četník, už na něj nejsou jen zločinci, ale i ženská. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Třetí díl Četnického dobrodružství svede dohromady Cruchota a vdovu Josefu Lefrancoisovou. Mezi oběma hned napoprvé přeskočí jiskra jako hrom, ale cesta k oltáři není tak jasná jak se zpočátku zdá. Kromě výborné scény s líbáním ruky obsahuje tento díl zřejmě nejlepší gag z celé série a tím je nezapomenutelný MINI’Cruchot, který kdyby v tu chvíli mohl, do země by se zahrabal.. :-) 85%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hned po prvnim dilu je tenhle jasne nejlepsi. Od zacatku tu je velkej prival foru, akorat ke konci tempo krapet polevi, ale to vubec nevadi. Navic k osvedcene particce cetniku se pridava Josépha v podani Claude Gensac. Skvela komedie. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Louis DeFunés se žení. A hádejte, koho si bere? No jistě, Claude Gensacovou. Louise mám moc rád, ale ve spojení s touhle rozšafnou komičkou ho mám vůbec nejradši. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci vědět, jestli mu jde o zábavu nebo mi chystá novou matku." Jiskření mezi tanečním mistrem Cruchotem a paní Plukovníkovou bylo báječné, "pětiletá" dcera Nicole byla dokonalá, vysmátá jeptiška se sajdkárou mě zábavně děsila a zkoušky na štábního rotmistra mě taky pobavily. Skvělé bylo i Cruchotovo machrování v kontrastu s propadáním se do země, ale to byly jen malé ostrůvky zábavy v průměrném příběhu, ve kterém mě z šestice četníků dokázali pobavit jen dva. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pořád ještě v duchu celé té četníkovské ztřeštěnosti a absurdního humoru. Pořád ještě po čertech příjemná podívaná. Funes je prostě tahoun. Jestli něco, tak tahoun. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ano, takhle mělo vypadat pokračování Četníka. Sranda po celou dobu sledování filmu. Opět, jako ve všech ostatních dílech je film hlavně o hereckém umu Luise de Funése. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Svěží dílko potěší i po letech. Prolínání nastupující ženské emancipace a nepomíjejícího, sebe karikaturizujícího patriarchalismu srší gagy a sarkasmy. Ale ani mateřství, jež se projevuje i na dospělé dceři, není bez půvabu. Pominout nejde ani svěží Filipovského dabing. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tu si dali tvorcovia záležať, trojročná prestávka pomohla scenáru a najmä hercom. Na tých sa pozeralo o poznanie príjemnejšie ako v predošlej časti. Vtipy samozrejme gradujú od scény k scéne, vzájomné doťahovanie jednotlivých členov žandárskej jednotky je na jednotku, situačná komika boduje, škoda len slabšieho rozjazdu, gýčovej scény s mníškou v side-car a romantická zápletka asi tiež nebude Funèsovou doménou. Ale inak veľmi pozerateľné. 75%. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Se třetím dílem přichází změna. Celé se to orientuje na jednu dějovou linku (předchozí dva filmy byly spíše sledy gagů), jiný hudební doprovod, jiný střih. Krom cholerického Ludvy zde exceluje Claude Gensac patrně ve své nejlepší roli. 80%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Po Cetnikoch v New Yorku, ktorich som videl naposledy je to opät prijemna a skvela zabava, pretoze nejako som z tej casi nebol az tak nadseny, nech uz sa tvorcovia alebo samotny Funes snazili, ako chceli. Avsak v tejto casti ma pobavila ziarlivost Gerbera na Funesa, ako to krasne zaiskrilo medzi Funesom a jeho buducou manzelkou Josephou a taktiez ma pobavilo povysenie Funesa na vyssiu hodnost, ktoru si viditelne vychutnaval, avsak nie nadlho :-) Proste vydarena cast... 31.12.2010 _______ Lous de Funès - (Ludovic Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Lucien Fougasse) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Michel Galabru - (Jerome Gerber) +++ Genevièvie Grad - (Nicole Cruchot - dcéra) +++ Claude Gensac - (Josepha Cruchot) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Malej nebo velkej? - Tak třeba malej. - Malej je můj, tak si vyber! Četník se žení, je v mém osobním četnickém žebříčku oblíbenosti na samém vrcholu a objektivním pohledem ho zároveň považuji za nejkvalitnější z celého komediálního cyklu. Je tady skvělá dějová linka s možným povýšením, několik zápletek i nedorozumění, ale hlavně spousta geniálně vtipných situací. Zaujme mj. mimořádně arogantní, až přehlíživý Cruchot k chvilkově podřízenému Gerberovi (a po ohlášení správných výsledků testů, rozesměje naopak jeho tradiční vlezdoprdelství). Scéna na diskotéce, sekvence s únosem, šílené honičky či důstojnické zkoušky na velitele také pobaví. No prostě četnický nářez, který už nikdy nechutnal tak pikantně! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1974 sa znenazdajky objavil "Žandár zo Saint Tropez", o rok neskôr vycestoval do amerického New Yorku a v roku 1968 sa tento žandár žení. Francúzska komediálna séria o svojráznym policajtovi Cruchotovi pokračuje. Táto tretia časť sa mi už nezdá tak vtipná a svieža ako jej predchodcovia, ale i do tretice sa pri tom dá celkom dobre pobaviť. Bláznivo charizmatický Louis de Funès to dokáže svojimi originálnymi, extravagantnými hereckými kreáciami celé ukočírovať. Je to stále tá stará dobrá, osvedčená, klasická francúzska komédia. Zamilovaný Ludovic Cruchot. "Le Gendarme se marie". *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další díl četníků kterej se mi zdá trochu nepochopitelně nadhodnocenej. snad to u lidí dělá ta nostalgie či co. Nevím já mám Louise taky rád, ale nijak zvlášť jsem se ani tentokrát nebavil.35% ()

Reklama

Reklama