Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Recenze (234)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně druhý nej díl Četníků. Spousta výborné zábavy začíná pěkně hned od začátku. PS: Testy na Štábního rotmistra jednoznačná perlička a z ní plynoucí patálie s výměnou nadřízených. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Ne tak brilantni jako prvni dil, ale presto kvalitni scenar zarucuje dobrou zabavu. Asi druhy nejlepsi dil z cele serie. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Opět výtečná zábava s mistrem francouzské komedie podpořena hlasem Filipovského. Četnické příběhy patří mezi to nejlepší, co můžeme v žánru komedie vidět. Samotný název vypovídá o tom hlavním, co se bude ve filmu dít. Spousta komických situací a pikantních rozhovorů. 75% ()

juta 

všechny recenze uživatele

A to jsem měl zafixováno, že tento díl je jeden z těch méně vydařených, ale překvapivě mě opravdu bavil. Humor, který není podáván agresivní cestou, ale takovou upřímnou a díky tomu se na to příjemně dívá. Zábava zaručena. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Louis de Funes s hlasom Filipovského sú nezabudnuteľnou súčasťou zábavy nejednej domácnosti, aj keď poznáte film naspamäť, stále dokola sledujete znovu a znovu humorné situácie v ktorých sa hlavný hrdina ocitá, toto je proste kvalitná komédia s ktorou sa tínedžerské komédie zo zámoria nemôžu rovnať. Louis de Funes je zvyčajne záruka dobrej zábavy a v tomto prípade to platí dvojnásobne. Dávam priemer z dôvodu, že som to už videl toľko krát, že mi je z toho už zle. Navyše tu boli už aj lepšie diely o žandárovi. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Všude vtipně, doma nejvíc. Njů Jórk byl úlet, Francie svědčí četníkům stejně jako mně pohled na krásná a temperamentní francouzská děvčata. Postavte vedle sebe Miss World 2016 a obyčejnou venkovskou holku z Francie 68 a za mě vám říkám, že to bude jednoduchá Jágrova volba. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejmileší díl celé série, u tohoto filmu spolehlivě umírám smíchy. Postava Cruchota zde zaznamenala zajímavý vývoj a v porovnání s předchozími díly je živější a lidštější. Rovněž děj je v porovnání s předchozími dvěma díly výrazně propracovanější a potěší celou řadou nápaditých momentů. Bláznivá jízda v sajdkáře s jeptiškou je pak dokonalou tečkou za touto báječnou komedií, která prostě nestárne a která mě asi nikdy neomrzí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trošku se to vrátilo na úroven jedničky. Opět vtipné scénky a hlavně ze všech dílů podle mě nejlepší příběh. Hluchých míst, méněvtipných scén, horších herců a různých nedostatků zde bylo hodně, ale dalo se to přežít. Ve výsledku opět nevidím žádnou pecku, ale solidní nadprůměr. Hodnotím na 72% = **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I na četníka jednou přijdou léta. A hrne se do ženění. Jenže když se četník zamiluje je to nuda. Navštěvuje svoji milou, při políbení její ruky dostává elektrické výboje a tak nějak hloupne a jihne. Tohle mně k Louis de Funesovi zrovna nepasovalo a ani v komediální sérii se nezrodil nijaký výrazný posun. Jen se vše zbrzdilo dílem, který je tak nějak navíc. Vtipů byla hrstka a nudy pořádná hrst. Mé hodnocení: 40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak konečne som mal pocit, že je všetko v Žandárskej sérii vyvážené. Je tu Cruchotova love story, vtipné gagy, boj o povýšenie a kriminálna zápletka (chýbala v New Yorku), bez ktorej sa predsa nemôže film o žandároch zaobísť. Povedal by som, že ekvivalent vtipnosti jednotlivých dielov je bláznivosť jazdy s mníškou, no a jazda na sájdke má tie správne grády. Funesova partnerka je vybraná luxusne a náramne im to spolu sluší. Môj najoblúbenejší diel série a mám pocit, že po opätovnom vzhliadnutí ďalších častí, ktoré som už dlho nevidel, sa na tom nič nezmení. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně je tento díl ze třech prvních tím nejslabším. Smát už se není skoro čemu. Dávám velmi slabé 2*. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Co mají společného Luis De Funes a František Filipovský? Pravděpodobně toho bude hodně, ale jedna věc je spojuje nezapomenutelným způsobem a to je četník ze Saint Tropez. Nezapomenutelná, nerozlučná a nezaměnitelná dvojka! Nebudu dělat rozdíly mezi jednotlivými díly. Každý má své mouchy, ale ve skrze jsou geniální! 80% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Brilantní v pořadí už třetí pokračování četnické série, Cruchot se zamiloval a bude se ženit, další porce skvělé zábavy, obzvláš důstojnické zkoušky stojí za to... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale přestože mám rád francouzké komedie, přestože, kdysi dávno mě četnické komedie bavily, kouzlo se někam vytratilo a ani u třetí části, kterou jsem si v rámci nostalgické chvilky zopakoval, se ho znovu nepodařilo přivolat. Po celou dobu jsem si uvědomoval, jo tohle je vtipné, jo to tohle byl dobře vymyšlený a udělaný gag, ale přeso se mi ústa do úsměvu moc často neroztáhla. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Hlavně se mi dlouhodobě líbila herečka hlavní role. Její ženskost, její šarm, půvab a to ve všech akcích o četnících. ()

Reklama

Reklama