Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

FIlm se ukázal v plné parádě! No myslím, že vůbec celý film se představil skvěle, stejně jako ostatní díly. Nemám tomu celkem co vytýkat. Takové inteligentní komedie mám ráda, narozdíl od těch amerických ptákovin. Luis de Funése hraje skvěle, dabing je taky super, povedla se i novinka - láska Cruchota... Super, nemám co dodávat! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tu si dali tvorcovia záležať, trojročná prestávka pomohla scenáru a najmä hercom. Na tých sa pozeralo o poznanie príjemnejšie ako v predošlej časti. Vtipy samozrejme gradujú od scény k scéne, vzájomné doťahovanie jednotlivých členov žandárskej jednotky je na jednotku, situačná komika boduje, škoda len slabšieho rozjazdu, gýčovej scény s mníškou v side-car a romantická zápletka asi tiež nebude Funèsovou doménou. Ale inak veľmi pozerateľné. 75%. ()

Véronique 

všechny recenze uživatele

Spolu s prvním dílem je tento četník nejlepším z celé série. Dvojice s Claude Gensac se opravdu vydařila, důkazem pak může být její častá frekvence v dalších francouzských komediích. Nikdy jsem nepochopila, proč se po boku Ludovíka v dalším díle o mimozemšťanech objevila ta nepříliš sympatická tmavovláska... Tento díl o vdavkách stárnucího pána se vymyká od těch ostatních už jen tím, že si více všímá soukromí četníkova. Na scéně se také poprvé objevuje milá jeptiška, naposledy se tu bohužel vidíme s Nicol, nejpěknější dívkou z celé gendermerie. V příběhu je vtip, drama i šťastný konec. Neopakovatelná je věta Gerberova "a proč ne?" , kdy mu Ludovík negativně odpoví na otázku, zda si večer (během svatební noci) spolu zahrají šachy:). "Četník se žení" pro mě v celé sérii znamená takový zlom, tady už to asi mělo vše skončit. S dalšímy díly to už totiž jde z kopce a mnohdy z nich ční jen nostalgie... ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Četník v New Yorku, maličko slabší než klasický první díl, takže lepší čtyři hvězdičky. Geneviéve Gradová se s Četníky tímto filmem rozloučila, naopak sem vstoupila výrazná postava vdovy po plukovníkovi Josefína - Claude Gensacová. Sólo pro de Funese a M. Galabru, kteří bojují o místo vrchního strážmistra a zároveň o přízeň Josefíny, která je však od počátku elektrickou silou přitahována ke Cruchotovi. Celý film je pak orámován epizodou se zlodějem Řezníkem, což je kriminální schéma, které většina četnických filmů přejímá. Trochu zbytečná se mi zdála scéna v tanečních barech, jíž sde snažil velitel Galabru zdiskreditovat v očích Josefíny Cruchota. Ale řada komických gagů se už stala klasikou a jako vždy jsem se u tohoto filmu příjemně pobavil a odreagoval. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur)
  • Když Cruchot (Louis de Funès) jede na začátku filmu v kabrioletu a provokuje záměrně pomalou jízdou, jede kolem plné čáry a ostatní řidiči se za ním vzorně vlečou. Pak přijde přerušovaná čára a řidiči začnou Cruchota předjíždět. Cruchot se raduje a křičí: „Teď ho chytneme!“ Jenže tu není žádný důvod k zastavení, protože předjíždějící řidiči se ničeho nedopustili. A Cruchot, přestože se raduje, že řidiče chytnou, nikam nevolá, aby zadržení zajistil. (pjotri)

Reklama

Reklama